I could really use a wish right now

Kategori: Allmänt

Vad är det för fel på mig helt seriöst? Haft konstiga och jobbiga drömmar minst fyra gånger de senaste sju dagarna? Jag hatar det, fan man sover inte lika bra och det ploppar bara upp en massa tankar i skallen så man inte kan somna om, hatar skiten! Vafan är drömmar bra för? INGET!

Jag blir så arg på mig själv att jag valt handel? Vafan skulle jag välja det för? När jag ändå valde om kunde jag väl fan valt stylist, florist, frisör eller något roligt istället? 175 000kr för att utbilda sig till frisör privat och då är priser nedsatt 20 000kr... Kul.

Jaja nog med att klaga! Det finns mååånga saker i mitt liv som jag aldrig skulle byta mot någonting annat! Min pojkvän, mina vänner, min familj! De saker som är mest viktiga i livet enligt mig! Ta åt er darlings, ni betyder mycket för mig!

Gamla bilder, roooligt va?

Nu har jag inget mer att skriva så jag säger väl tack för mig leverpastej!

TJEEEEEEENA!

Kategori: Allmänt

Först och främst måste jag bara berätta en dööögullig grej min bästa och underbaraste man gjorde igår, HAHA! Vi köpte nötter häromdagen, ni vet pistagenötter? Och igår fick han upp en som var helt stängd, vet ni vad han gör? Sötnosen slickar bort det salta och lägger tillbaka den i påsen! Sååå söt så jag dör!

Har fått min studentmössa nuu och det är inte långt kvar och det ska bli så jäädra skönt att äntligen, efter ett byte av linje, få ta studenten!


Emelies och min studentmörra! Helt likadana och gööör snygga ;)
Står Gisela ¤ Commerce



Rubrik

Kategori: Bilder

Var som sagt hundvakt i lördags och hade över ett härligt gäng på grillning! Vilket resulterade i en väldigt rolig kväll! Slänger upp bilder från kvällen här under!

Igår vad vi hos hjärtats pappa och grillade hemmagjorda hamburgare! Mumma! Robin är och gaddar benet ännu en gång och jag ska snart hem till mor min för lite grillning och käk! Lovely. Ikväll blir det jobb i några timmar, kommer kännas konstigt eftersom jag varit ledig i lite mer än en vecka nu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommar och soliga dagar!

Kategori: Allmänt

Gårdagen passerade med enorm framfart! Mycket mysig dag/kväll!

Idag har jag, hjärtat, Susanne och Benny varit i Linköping på Ikanohuset! Susanne och Benny handlade en hel del medans jag och hjärtat inte handlade så jättemycket..

Ikväll är hjärtat och jag hundvakt till söta lilla Isor! Vi har bjudit över lite folk för grillning och så under kvällen vilket kommer att bli helt kanon! Ser fram emoot det väldans! 

 
Jag och hjärtat under gårdagens bravalder! Den mycket fina och underbara orkidén som vi köpte idag! Anita fick en likadan igår fast en gul en!

Brödet som jag bakade heeeelt själv! Duktiga Gisela! Kom dock på i efterhand att det kanske varit snyggare att gjort något mönster på bröden? Jaja nästa gång får det bli ;)

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!

Kategori: Allmänt

Brödbakandet gick skitbra om jag får säga det själv! Bild på brödet kommer upp någongång framöver. Orkar inte ladda in dem i datorn nu! Latmasken...

Igår var jag och hjärtat i Linköping en sväng för att kika runt lite, jag hittade lite smått och gott! Och skönt var väl det då jag jämrade mig över min garderob något fruktansvärt innan vi kom iväg! En cykeltur genom mjölby hann vi också med. En sväng upp till hans mor för att kika på deras nya soffa som var jättefin! :) Blir så sugen på att köpa en massa nya saker och göra om när någon annan håller på med det, lite nytt sådär ni vet? :)

Idag ska vi till hjärtats mormor och morfar för att fira påsken! Äta lite påskmat och sååådääärr. Trevlans trevlans!




Måste bara slänga in att jag fick godkänt på mitt historiaprov med!! Göddans! Jag som började plugga dagen innan! Tummen upp för det!

Fact

Kategori: Allmänt

Fact: You can't hum while holding your nose closed.
I bet you all tried it right now, didn’t you?


Ska snart ut med Sandra till spåret en sväng men innan de måste jag bara uppdatera lite! Ovanstående, så klockrent! Jag testade iaf när jag läste det... Trögbollen Gisela... Men vad skulle livet vara utan de stunderna? Ganska tråkigt va? Jo det tycker jag allt.. Idag ska jag testa mig på någonting som jag aldrig, never in my life har gjort förut, nämligen att baka bröd! Kan ju resultera i katastoralt mindre gott och oätbart bröd men de hoppas vi verkligen inte på!
Nu ska jag kila, BYE!

LIVET ÄR UNDERBART

Kategori: Bilder

ÅÅÅÅÅH vad jag mår bra!! Jag bara älskar när det är varmt och grönt ute! Älskar att se de när knopprna byts ut mot vackra och underbara blommor! Det vankas sommar, inte vår längre!

Morgonkvisten bjöd på en riktigt lång promenad/springtur med Sandra på hela 5km i spåret men även lite utöver det! Ska ut imorgonbitti innan frukost med och ta oss en springtur! Får passa på innan hon, ida och två tjejer från deras klass drar iväg mot Thailand i en månad för praktik! Hur underbart skulle inte det vara då? Avundsjuk...

Jag hade köpt ett påskägg till hjärtat med lite roliga godsaker i. Kunde inte hålla mig längre så igår fick han gå på skattjakt här hemma efter ägget! Men tror fasiken det är jag som ätit mest ur det... Oops.


Lite bilder från de senaste dagarna :)
 
 
 
 
 

Suicide, passion and crush

Kategori: Allmänt

Underbara underbara sol!

Kategori: Allmänt

Förlåt för vääldigt dålig uppdatering men det blir så ibland när man inte orkar eller har annat för sig...

Åhh herre min skapare vad jag måår bra! Solen skiner och det är helt underbart varmt! Sitter på balkongen och bränner huden lite, härligt! Ska nog spendera hela dagen här eller nästan i alla fall! På tal om annat så har precis blivit klar med uppgiften som jag glömde spara förra gången eller jag trodde ju jag sparade den men så var ju inte fallet...

LÄÄNGTAR GAAALET MYCKET TILL AUGUSTI! Dels för jag blir hela tjugo år och dels för att hjärtat och jag beger oss mot Mallorca, Alcudia! Sitter här och drömmer mig boort ett slag! Åhh kan inte tiden springa iväg?




Ikväll rör vi oss hem till Sandra för lite grillning och trevligt sällskap! Redigt roligt ska det bli och vädret kunde inte vara bättre! Ja jag vet att jag tjatar om det fina vädret men jag kan inte hjälpa det jag TRIVS så BRA!

April 14, 2011

Kategori: Allmänt

Gårdagen var en fullspäckad dag men det är sånt ja gillar! Gårdagen var ingen vanlig dag för min älskade och underbara syster blev hela 23 år! Grattis igen fast i efterskott!

Jag började dagen med sovmorgon och sen ut i spåret med Johanna en runda.. Mamma träffade jag med under dagen, vi drog oss nerråt stan för att köpa presenten till Madde som vi kikat på ett bra tag nu och det var ju faktiskt på tiden att införskaffa presenten eftersom vi var där och firade henne igår! Lyktor köpte vi till henne, jättefina vita från presenten!

Blir så jäkla förbannad på mig själv! Emelie, Anna och jag höll på med en uppgift i skolan. Gruppuppgift. Tog varsin fråga och höll på så tills vi endast hade två frågor kvar. Jag sparar det jag gjort, trodde jag!!!!! Men nu när jag försöker hitta det så finns det ingenstans!? Jag blir galen på mig själv ibland.....

2006, 2007, 2008, 2009 & 2010

Kategori: Bilder

Kul att gå igenom en massa gamla bilder på sig själv och se hur man förändras med åren :)

$







Det var ett tag seeen!

Kategori: Allmänt

Jahaja hörrenini! Det var ett tag sen jag skrev någonting här så det kanske är på tiden att jag gör det!

Drar en snabb genomgång... I torsdags var jag och hjärtat inne i Linköping för att handla ramar till mitt projektarbete, kikade på lite andra saker med men ingenting som föll oss i smaken. I fredags gjorde vi underbar plankstek och myste framför tvn! I lördags jobbade jag och efter det drog jag och hjärtat hem till Andy en sväng. Blev dock inte så länge för jag hade presonalmöte på söndag morgon! Efter personalmötet så drog hjärtat och jag in till linköping ännu en gång men denna gång var vi ute efter nya utemöbler till balkongen! Tror ni vi kom därifrån med utemöbler? Nej... Vi kom därifrån med en ny bokhylla och en Ipad 2... Jaja utemöblerna får väl bli senare.. Igår träffade jag söta Frida och var ute och traskade i det fina och framförallt varma vädret!

Lite bilder från de senaste dagarna
 
  
 
 

Projektet närmar sig slutet!

Kategori: Allmänt

All tid i skolan denna vecka ägnas åt projektarbete. Vilket innebär att projektarbetet närmar sig sitt slut med stortsteg och det glädjer mig ända in i själen! Rapporten har gått som på räls under dagen och den är så gott som klar bara lite finslip här och där! Tummen upp!

Tror inte jag berättat för you guys vad jag har för projekt mer än att jag fotograferat mina vänner. Mitt projekts syfte är alltså att uppmana folkt till att läsa mer litteratur genom att ta kort på karaktärer från böcker. Jag haft haft tre stycken karaktärer i projektarbetet och det är de här nedan.



 
 
 

Som bara kära kan

Kategori: Allmänt

Hej du glade ta en spade å gräv ner dig så jag slipper se dig! Anita till Rebecca under helgens bravalder haha så härlig!

Första skoldagen idag efter praktiken. Jag vill bara gräva ner mig under täcket och ligga där tills studenten kommer och skolan är över! Projektarbetet, ja vad finns det att säga mer än att det är brådis! Rapporten ska vara inne på fredag fick lilla jag reda på idag... Bra att du har koll Gisela! Fick reda på en bra sak idag med, nämligen att man är fri varje tisdag vilket inte känns helt fel! Hela morgondagen kommer tillbringas framför datorn för att skriva, skriva, skriva! Skriva så att fingrarna blöder! Nej okej, där gick det lite till överdrift men ni förstår vad jag menar...

Idag har hjärtat och jag åkt inlines för andra gången i år och jag kan inte hjälpa att förundras över den karln... Han kan ta mig fan allt? 

Bloggeliblogg

Kategori: Allmänt

Nu ska jag berätta lite om vår helg som varit väldigt fullspäckad med saker hit och dit! I fredag så stod lilla jag på Hemmakväll och jobbade hela kvällen.. Hade med oss en film hem som vi båda tyckte var bra, för en gångs skull.. Vi brukar vara bra på att välja filmer som inte är sådär jättebra men nuså då lyckades vi! Hämnden hette filmen och den var helt klart värd att se så ta och se den! :)

I lördags så hade vi mycket för oss.. Vi bytte däck och tvättade bilen! Eller ja det råder ju lite delade meningar om det där med vi angående däckbytet... Kanske ska säga hjärtat, jag stod ju mest och tittade på! Efter mycket slit och stång så var sommardäcken på plats och det var dags för tvätten! Nu, NU hjälpte jag till! Kvällen blev en riktig slökväll, soffhäng med både chips och glass! Aee skärpning va? Tittade på 40 year old virgin och tror inte jag sett hela filmen förrut men den var faktiskt både bra och rolig!

Idag har vi varit hos Annika och Nicke och firat Olivia som fyllt hela 17 år! Det firades med smörgåstårta och en sjukt god blåbärstårta! Ikväll ska älskling och jag mysa framför tvn till filmen Taken som går ikväll på kanal 4, missa den inte! Filmen är sjukt bra! :)

Imorgon börjar helvetet igen! Jag vill bara ta studenten och få skiten överstökat! Jag vill ha ett jobb och tjäna pengar jag vill inte gå i skolan som en liten barnunge..... LÄNGTAR TILLS DET ÄR ÖVER!

Lite bilder från däckbytningen och tvättningen av bilen!

Orkar inte blogga något speciellt idag så blir en bild istället...

Kategori: Allmänt