Nu tar vi helg va?

Kategori: Allmänt

Upp och hoppa tidigt denna lediga dag, hjärtat och jag drog oss mot Linghem redan vid halv nio tiden denna soliga morgon. Varför åkte vi just till Linghem undrar säkert ni, jo det ska jag ta och berätta! Vi åkte dit för att det var någon som skulle få en tatuering till till samlingen. För er som inte förstod var det alltså Robin som skulle gadda sig ännu en gång! Denna gången en geisha på ena sidan och på vaden av höger ben :)



Första bilden geisha stencilen på plats! Dags för lite gaddning...
Andra bilden geishan klar med konturerna.
Tredje bilden början på huset i bakgrunden..
Fjärde bilden första sittningen klar nästa gång blir det mer skuggning och lite färg förhoppningsvis!
Fasiken man blir ju inte lite sugen på att fixa någonting själv.. Har lite planer på att utvidga den jag har på foten men det återstår att se...

Blev en sväng till IKEA på vägen hem. Jag har tjatat om en vas hur länge som helst nu och vi tänkte att vi lika gärna kunde fixa en nu medans vi ändå var ute och körde... Men just denna dag, denna dag av alla jädra dagar bygger ikea om så vi hittade endast ett fåtal vaser och ingen som var någon vi ville ha så vi traskade därifrån med endast ljus och klädtejp.. Kul..

Nu tar vi helg! Både hjärtat och jag är lediga imorgon så vi göddar till det med en film och lite godis. Mysigt!

Men det är så det ska vara, det är så vi vill ha det

Kategori: Allmänt

Träningspasset igår var rena helvetet! Sjukt hårt och slitsamt men det är gött då vet man att man lever! Idag ska hurtbullen Sandra och jag ut och jogga/springa lite så jag hoppas innerligt att det fina vädret håller i sig! Kommer ihåg när vi var träningsnarkomaner för ett par år sedan, varje dag powerwalk/springning i minst 3 timmar.. Vart fick man all energi ifrån undrar jag?

Snart kilar jag iväg hem till mor min för lite hårfärgning samt klippning efter det rör vi på fläsket ner mot stan för att kika runt lite efter en present till syrran som snart fyller år!

Men kul att jag precis beställt två skal till Iphonen och får ett mail på att de skickar varorna den 14april pga. lagerflytt! Jag vill ju ha dem nu? Åhh! Jahopp får väl ta och vänta dåårrååå..

Tråkigt inlägg så piffar upp det med lite wanties från GT!
________________________________________________________________________________________________________________

Mobilen som inte vill hänga med i svängarna har blivit ersatt!

Kategori: Allmänt

Nyvaken och hade tänkt att jag skulle försöka få den där APU uppgiften gjord.. Den där som bara legat där och väntat på att den ska bli gjord.. Det är dax nu!

Eftersom min mobil inte längre vill hänga med i svängarna blev det en ny igår! Den gamla startades om och om igen.. Låg och startades om i en timme och sen tog jag ur batteriet och lät mobilen ligga så i någon timme.. Testade sen att starta om den och då började helvetet igen.. Omstart på omstart på omstart, jag blev så förbannad att mobilen åkte i golvet..... Jag är verkligen inte den personen som kastar saker omkring mig när jag blir arg men den gamla mobilen har varit urusel! Sms som jag skickat kommer inte fram, Sms folk skickar till mig kommer inte fram, det stod att jag hade missade samtal från personer som inte ens hade ringt.. Ja lite smått och gott sådär, så mobilen förtjänade verkligen vad den fick! Blev en Iphone 4 igår istället! Om man ändå ska ha nny mobil kan man ju lika gärna ta de bästa! ;)

Igår fick hjärtat äntligen sin våtdräkt som han väntat på i ungefär en vecka! Riktigt snygg om ni frågar vad jag tycker! På tal om annat så jobbade jag yesterday och jag hade fullt upp med Topplistan, blu-ray! Men det blev riktigt fint tillslut efter mycket plock och stök!



Efter ALLA jädra sovbilder min baby tagit på mig fick jag äntligen tillfälle att ge igen! Titta så söt han äääär! Sover på min axel!!!!!! Andra bilden då.. Ja vad finns det att säga, jag i hjärtats våtdräkt! på bilden ser den ju någorlunda bra ut men i verkligheten så var den som ett hus!(ignorera skiten i bakgrunden!)


Innan jag gjort topplistan och efter jag gjort topplistan (töntig jag känner mig nu) Haha!

NU BLIR DET PLUGGNING!

Robin Andersson ♥

Kategori: Allmänt

On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well i'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

Plus I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Yes I'm sweeped off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Your everything
, yeah thats beautiful
Yes to me, Ohhh

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes we fight,
Oh I studder my words i say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.

'Cause i get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Ohh I'm sweeped off my feet,
My heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me, Ohhh
Your everything
, Yeah, thats beautiful
Yes to me, Ohhh
Yes to me, Ohhh

Yeah your beautiful..
Yeah your beautiful..
God damn, your beautiful
,
To me,
To me.
___________________________________________________________

Jag älskar dig föralltid

Fredag

Kategori: Allmänt

Jag blir så jävla förbannad! Nu har min mobil bestämt sig för att den inte vill vara med något mer! Den kommer till pinkoden men startas om, om och om igen! Jag blir galen! DUMMA MOBIL HELVETE RENT UT SAGT!

Sista dagen på Hemtex idag och det känns tråkigt.. Kommer sakna bruttorna där nere, kommer sakna våra samtal om allt och inget! Våra skämt som igentligen inte är så roliga och allt! Låter som jag haft praktik på andra sidan jordklotet.. De kommer få dras med mig hängades där nere för att hälsa på dem både nu och då! :) Fick en liten avskedspresent! Eller liten och liten en väldans stor avskedspresent! En jättefin blå/vit randig necessär, tre blå/vit randiga handdukar som kommer användas flitigt, en tvål och två ljuvliga doftljus! Hoppas verkligen att jag kan få sommarjobba med bruttorna i sommar!

På tal om annat så firar jag och hjärtat 9 månader med varandra idag! Det är sjukt så fort tiden går! Känns som om det var igår vi satt här i soffan och lärde känna varandra ♥


Första pussbilden ♥

Jag vill ha sommar nu!

Kategori: Allmänt




________________________________________________________________________________________________

Måste berätta en sak som jag glömde berätta för you guys igår!
I förrgår, alltså i tisdags, lagade min man vääärldens godaste köttgryta!
Åhh! Vattnas i munnen på mig bara jag tänker på't! Köttgryta, sås, potatis i ugn och lingon!
Mmmmm! ♥

Hem ljuva, underbara, älskade hem!

Kategori: Allmänt

Hemkommen var jag vid halv två och den här dagen eller jag kanske ska säga förmiddagen har passerat enormt fort! Väckarklockan var ställd på kvart i sex! Väntade på Ida och Kristina vid dackeplan vid kvar över sex.. Göddade musik in till Motala för att hjälpa till med inventeringen.. Har nog blippat minst 3000st varor under dessa två dagar så himla skönt att det är över nu! Morgondagen börjar jag med en rejäääl sovmorgon!

Skulle tränat spinning idag men 4you ringde mig igår och sa att det var inställt.. Pga för få deltagare, johopp.. Får väl gå på helvetesmaskinen en sväng kanske då? Ska iaf iväg och steka lite med mamma min senare ikväll!

Kom på en sak som jag skulle berättat för er i måndags! Robin och jag kikade på Världens bästa hotell och under programets gång så var det en av praktikanterna som skulle vika toalettpappret så det såg fint ut för gästen när den kom. Nästa gång jag skulle in på toan så ja var toalettpappret vikt som i programmet! Mitt hjärta är ju för gullig ibland!



Jag älskar dig

Sommar och soliga dagar kom hit nu!

Kategori: Allmänt

Underbara underbara väder! Åhh vad härligt när solen är framme och ger oss lite solljus!

Klockan ringde vid 5.50 imorse och det var en trött tös som hoppa upp ur sängen för att börja fixa och trixa innan det var dags att kila iväg. Mötte upp Ulis vid lastkajjen och det dröjde inte länge innan både Ida, Kristina och Britten dök upp. Klockan sju stod vi alla med scannrarna i högsta hugg och scannade varor för glatta livet! Puhh! Var precis så vi var klara till klockan tio.. Och då hade vi inte ens tagit lagret och källarlagret! Som tur var så var det inte så mycket i källaren utan mest ute i butiken vilken man förstår eftersom varorna på lagret tjänar de ju inga pengar på? Jag slutade vid 12.30 och det var precis att vi blev klara, stannade kvar ett tag efter för att göra klart det jag fixade med!

Senare idag ska jag till den elaka tandläkaren som jag varit livrädd för i flera år. Men det är ju ett måste... Ska laga en tand.. Jag bönar och ber för att det inte ska göra ont och att det ska var över på en pissekvart! Efter mitt hemska besök hos folktandvården ska jag ner till gymmet för ett träningspass!


Älskar bilden

Just hanging around...

Kategori: Allmänt

Hemma från praktiken idag. Migrän på morgonkvisten är ingenting att hurra för! Nu är skallen som den ska igen och det tackar vi för!

Nu hade jag tänkt att jag skulle plocka iordning lite här hemma för vi har visst råkat stöka till det lite nu igen.. Men inget farligt, bara lite småplock här och där! Ni vet vad jag menar ;)

Ikväll är det jobb som gäller mellan 19-22. Har sagt att jag ska slänga mig i sängen direkt när jag kommer hem för att kravla mig upp redan vid kl 5.50 imorgon för inventering! Och på tisdag blir det att åka in till Motala Hemtex för att hjälpa till där med deras inventering, klockan ringer 6.00 så ingen sovmorgon här inte! Men vi klagar inte, tiden kommer nog försvinna iväg ganska fort. När man inventerar finns det gott om saker att räkna, scanna in!

Tumblr_lidui3wwy31qbz4ygo1_500_large
HAHA! :D

Because she chooses to see the world in bright bold coulors

Kategori: Allmänt

Idag har varit en riktig mysardag... Fasiken så jädra skönt det är, bara ligga i soffan och småsova och ligga och kika på tv! Något bland det bästa som finns ju! Så som ni kanske förstår har jag igentligen inget vettigt att skriva här.. Kan ju passa på att prata om hur fenomenalt vädret varit idag men att vi inte har varit ute i det fast att det varit så underbart! Borde ju igentligen tagit världens längsta promenad i solskenet men det gjorde vi inte... :)

Fullmåne

Kategori: Allmänt

Idag är varulvarna ute och springer!
Älskar när man får sova ut och vakna när man själv känner för det! Någon timma efter att vi vaknat bestämde vi oss för att städa lägenheten! Lite vårstäd som man brukar säga! Och det blev en jädra städning må jag säga! Dammsugning, diskning, dammat, rensning av onödig skit som bara tar plats, städat ur stora skåpet i köket, rensat garderoberna och vikt i ordning alla kläder, städat hela badrummet, bytt sänglakan! Så nu är det redigt fint här hemma! Så här kan det alltid få se ut!

Igår var vi hos Robins ena päron. Kvällen bestod av god mat, prat och Så ska det låta! Mycket trevlig kväll! Efter ett tags tv-tittande begav vi oss iväg hemåt. Kikade på filmen Billy Madison, rolig rulle!

Nu ska vi kika på en annan rulle, Old dogs! Hoppas den är braaaa!
Hejsvejs

GE MIG SOMMAR FÖR FASIKEN!

Kategori: Allmänt

Sitter i min ensamhet och dunkar lite musik. Idag är det fredag och det är endast ett fåtal timmar kvar tills det är heelg! Åhh, gud vad underbart! Att få sova ut på mornarna, att vakna när man vill och kunna somna om, inte ha en förbaskad klocka som ringer! Jag äälskaart!

Ikväll beger vi oss upp mot hjärtats pappa och Annica för att käka lite och umgås! Trevligt tycker jag allt! På tal om annat vad är det för jävla skitväder ute? VA VA VA?! Jag som hade plockat fram skinnpajjen :( Nu åker vinterjackan på ett tag till vilket jag ogillar starkt! Visar mitt ogillande med ett par sommarbilder!


1. Elin, jag, Ida, Sandra tjejkväll någon gång förr förra sommaren om jag inte missminner mig!
2. Ida och jag, Sandra tar kortet också någon gång förr förra sommaren!
3. Jag och Sandra skulle på maskerad i Tranås, VI VAR KISS!
4. Madeleine och jag på en av våra många sommarpromenader till gamla station!
5. Viktoria, Frida, Sandra, Ida, jag och Ida! Även detta en tjejkväll förr förra sommarn! 

Hejsan hoppsan!

Kategori: Allmänt

Älskling och jag kompletterar varandra rätt bra. Båda är rätt klantiga ibland! Sa ju tidigare idag att vi skulle iväg på standup men nej nej.. Hade tittat fel på datumet! Stand-upen var igår och inte idag, klanthuven.. Istället tog vi oss en tripp i Linköping i hopp om att fina något fint! Jag fann både ett par skor och ett torrschampoo! Skulle införskaffat torrschampoo igår men Kicks hade inte det jag ville ha! Hjärtat fann fyra par snygga strumpor i olika färger men även några riktigt snygga armband! Fann mer i Linköping på en timma än vad vi fann i Stockholm på en hel dag! Helt sjukt.... Nu på kvällen blev det tacomys i soffan istället! Kärlek

På praktiken idag städade jag och Ida lagret! Inventering nästa vecka så då börjar jag praktiken redan vid kl 7 på morgonen. Vi skulle samlas vid 6.30 för att käka lite frukost och så innan.. Jag säger bara att jag kommer vara död, det finns ingenting jag kommer önska mer just då än att få ligga kvar i sängen och sova nära, nära mitt hjärta.

Irriterad

Kategori: Allmänt

Får bli ett snabbt inlägg för måste fixa lite innan jag ska iväg till praktiken!

Tiden gick rätt snabbt igår på praktiken, blir väl så när man jobbar tillsammans med folk som man kan prata och har roligt tillsammans med! Världens bästa och snyggaste man kom ner och mötte mig vid kl sex så vi gick och handlade lite käk, kycklingsallad! Senare på kvällen hade jag tänkt att jag skulle ut och springa. Jag kom så långt som en powerwalk hem till mamma där jag ställde mig på crosstrainern i 2x20.

Blir så sjukt arg på min skola! Har fått hem en frånvarorapport och den är helt fel?! Lektioner som vi fått godkänt från att vara borta ifrån står på pappret? Jag hade ju varit på lektionen om vi var tvunga att vara där men vi fick ju åka hem? Har även frånvaro en dag från när jag har praktik, jag har alltså varit på praktiken men inte i skolan och har då fått frånvaro? Bra att de kollar upp saker, jävla miffon! Min skola är den mest sämsta skola jag någonsin hört talas om! Försöka skingra tankarna lite nu...

Ikväll ska jag och baby titta på stand-up i Norrköping! Kommer bli jättemysigt! Älskar dig Robin Andersson, du är den enda för mig!

Those dancing days

Kategori: Allmänt

GODMORGON! Vaknade för en timma sen ungefär, älskar sovmorgon! Praktik till klockan sex ikväll hörs kanske då ;D

Som jag berättade igår så bestod dagen utav främst soffhäng och en liten utflykt till ICA. Det jag glömde skriva var saken som hände när vi skulle sätta oss i bilen. Klantig som jag är... När jag skulle öppna dörren till bilen tittade jag samtidigt ner på mina skor och begrundade ifall de var skitiga eller ej. Grejjen var den att jag öppnade dörren rätt i huvudet! Åhh gud vad det gjorde ont! Grät och skrattade på samma gång, grät för att det gjorde så ont och skrattade för att jag var en sån klant! Nu vet ni hur klantig jag är :)

En annan sak! Det börjar kännas som vår! Solen skiner och jag är glaaaaaaad! Hoppas på sol och värme ett jävla bra tag framöver! På tal om annat så ska jag förbi kicks innan Hemtex för att köpa torrschampoo! :) HEJSVEJS HÖRS SENARE!

HEJSAN SVEJSAN IGEN!

Kategori: Allmänt

För en gångs skull är inte jag den enda som är trött i det här hemmet! Älskling och jag slumrade till i soffan för någon timma och det är inte vanligt ska jag tala om för er! Eller för min del är det väl vanligt men inte för honom! Trött efter allt spring efter i butikerna, stackarn! 

Dagen har bestått av endast soffhäng om man bortser från vår lilla utflykt till ICA för att handla lite frukt och annat! Vi stannar i soffan hela kvällen, mysigt! ♥

Här kommer bilderna från Stockholm, inte så många men lite smått och gott som man brukar säga! Enjoy!




Snön för världscupen i sprint var på plats!


Vi fick inte ta några kort under musikalen så det här kortet får avsluta det hela!

Hem ljuva hem

Kategori: Allmänt

Precis hemkomna från Stockholm! Klockan ringde redan vid klockan åtta igår. Upp och hoppa in i duschen och fixa i ordning oss för att sen sätta sig i bilen upp till Stockholm. Både jag och älskling var sjukt sugna på att köpa med oss en hel garderob hem men han hittade inte ett smack och jag hittade endast ett par byxor! Ändå gick vi in i varenda butikjävel i hela storstan kändes det som.. Sjukt tråkigt när man vill köpa men hittar inget... Blev inte Jensens utan vi kände sug efter kinamat så det fick det bli! Sjuukt gott! Jag testade sushi för första gången och jag kan nog säga med 99,9% säkerhet att det var sista gången med.. Det föll mig inte i smaken.. När klockan närmade sig sex tog vi Djurgårdsfärjan över till Cirkus för att se Michael Jackson thriller live! Dagen var hur mysig som helst! Orkar inte ladda in bilderna nu men de kommer senare! Bjussar på några andra roliga!
HAHA!

Problem med att döpa inläggen till något bra...

Kategori: Allmänt

Fredag
Dagen började med praktik 10-16 sen hem en snabbis för att sen åka vidare till tatueraren som sagt. Älskling gaddade sig ännu en gång! Men den här gången blev det inte något stort utan bara en liten på handen. När vi var klara där begav vi oss hemåt en sväng för att slå in Sonjas paket sen vidare mot Sonja och Nicke! Det bjöds på lax, potatis och kall sås med sallad, älskar lax och kall sås! Till efterrätt fick vi fruktsallad och glass, mycket mumsigt det med! Vi gick förbi Hemmakväll en sväng på hemvägen och fick med oss en film och pringles! Filmen gav vi ingen ärlig chans men den verkade inte så värst bra så vi kikade på tvn istället!

Lördag
Dagen började helt underbart. Älskling gick upp före mig och åkte iväg för att handla lite gott till frukost. Han kommer tillbaka med Ciabatta, winerbröd och tulpaner! Hur mysigt är inte det att vakna upp till? Min pojkvän är bäst! Mycket mys på morgonen men det var inte så långvarigt då jag var tvungen att traska iväg mot Hemmakväll för att öppna stället! Fanns inte så mycket att göra så jag prisändrade en massa köpfilmer hela dan! Trodde jag slutade vid tre men icke sa nicke slutade halv fem! På kvällen begav vi oss hem till Frida och Kim för att umgås lite! Kvällen bestod av allsång, mycket gamla favoriter! Babababababa aaah babababababa aaah du är här, jag är frusen du är en på flera tusen! Älskar gamla låtar som man kan!

Söndag
Vaknade redan vid nio och kunde inte somna om så vi gick upp och åt en rejäl frukost! Okej så rejäl var den väl inte men god var den! Efter frullen drog vi iväg med fart mot vikingstad! Håkans place nästa! Tittade till huset lite medans de var bortresta! Robins pappas farbror jobbar på Cloetta och brukar ha väldigt mycket godsaker hemma och vi hade fått lov att plocka på oss så mycket godis vi ville så man tar väl tillfället i akt! Haha... Nu sitter vi i soffan med varsin dator, vilka riktiga nördar vi är ;) Ska försöka övertaal min baby att titta på Shrek med mig nu, för se'n ska jag! :D


Mina fina tulpaner! Älskar att få blommor av min fina pöjk!
 

Vår lilla lager av sötsaker!


Den nya tatueringen som klär snyggingens hand!

Hunken traskade in genom dörren

Kategori: Allmänt

Gissa vem som precis kom in genom dörren? Jo världens snyggaste man! Hemma en sabbis på frukost för att träffa mig en stund! Gullig!

Gårdagen var ju inte lite jobbig och fötterna värkte ingenting alls när jag kom hem, nej absolut inte. När jag väl kom hem och la mig på soffan kände jag bara hur det pulserade i hela fötterna! Ont.. Inte van att stå upp hela dagarna! Idag är det fredag och det vankas helg! Hur gött som helst! Ikväll ska vi till Sonja för att fira henne men innan en sväng till tatueringsstudion med min grabb! Han ska få lite bläck i blodet! Bild kommer senare ;)!


Älskar dig ♥

Tired like hell

Kategori: Allmänt

Har precis fixat klart det mesta inför dagen. Kommer vara död när jag kommer hem ikväll vid tio.. Men framförallt kommer mina fötter vara döda! Ser inte fram emot denna dagen at all!

Först praktik till halv sex sen jobb från halv sex till tio.. Får springa mellan Hemtex och Hemmakväll med andra ord.. Kommer vara skönt ikväll när jag kommer hem. Längtar! Längtar inte bara på att få komma hem och få lägga sig i soffan/sängen utan längtar också till mannen min (självklart)! Hoppas det inte är så mycket att göra ikväll.. Men troligen är det det.. Torslag = leveransdag!

Hörs nog inte senare men imorgon! :) CIAO!

Längan tar över

Kategori: Allmänt

Precis kommit ur duschen och kikar på tv! Halv åtta hos mig, äääälskart! Kan inte beskriva programet på något annat vis. Nu börjar Sveriges mästerkock! Jag och matlagningsprogram går väldigt bra ihop! 

Tredje dagen på Hemtex som sagt, idag har jag gjort samma sak hela dagen men tiden flyger iväg ändå. Bara man gör någonting så traskar ju klockan iväg! Frida och Kim hälsade på mig en sväng vilket jag tyckte var trevligt! Har lärt mig kassan nu! Okej kanske inte helt, om det är någon som ska bli medlem eller ha rabatt eller något så är jag lite osäker men ändå kul! :)

Läängtar galet mycket tills på måndag! På måndag drar vi upp till Stockholm för att titta på musikalen Michael Jackson live thriller! Gav snyggingen det i födelsedagspresent! Drar upp tidigt på morgonen och shoppar loss i storstan och sen går vi ut och käkar något gott, Jensens denna gång med mån tro? Ja det lutar mot det! Vattnas i munnen bara jag tänker på köttet och efterrätten, gaaaaah! Tycker alla borde äta där någon gång när ni är i Stockholm! DET ÄR EN BEORDNING!

Morgontrött, javisst!

Kategori: Allmänt

Tredje dagen på Hemtex närmar sig och jag är äckligt trött.. Känns som jag skriver det varje morgon? Men jag kanske är trött varje morgon!

Gårdagen var helt okej på Hemtex, Ullis (butikschefen) var skitsnäll även hon! Så det är ju alltid trevligt! Fick lära mig kassan så nu kan jag den någorlunda bra! Känns bra! :) När jag kom hem var snyggingen redan hemma, det kändes mysigt! Burkar ju alltid vara tvärtom! Vi åkte en sväng hem till mor hans för att hämta en nyckel där sen vidare hem för att börja med käket! Falukorv i ugn med potatismos, muumma! Det var goott!

Amanda ringde mig igår om att den nya chefen på hemmakväll redan slutat, efter en vecka! Så det var lite kaos med jobbtider och sånt så jag ska hoppa in och jobba på torsdag kväll skulle igentligen jobbat fredagen men då ska vi hem till Sonja och Nicke för att fira Sonja som fyllt år! Kristina var snäll och bytte torsdagen mot fredagen så jag kunde vara ledig! Blir en lång dag på torsdag praktik 11.30-17.25 börjar jobbet 17.30-22.05... Jag kommer att vara dö trött på Ttorsdag kvällen/fredagen kan jag säga redan nu!

Bjussar på några bilder! Bara för att det blir roligare då!


Smarthuvvet trodde hon hade en fläck på byxan och försökte torka bort den med handen men det visade sig att det var solen som lös på byxan och att det endast såg ut som en fläck......

Internationella kvinnodagen och fettisdagen idag!

Kategori: Allmänt

ÅHH SOLEN SKINER! DET VANKAS VÅR! Älskar när solen skiner!
Blivit lite av min grejj att uppdatera innan jag drar iväg till praktiken! Men det är väl alltid trevlans!

Sovit så himlans dåligt inatt! Vaknade säkert fem gånger bara för att gå på toaletten? Och jag hade inte ens druckigt mycket innan sängdags! Sjukt jobbigt.. Hoppas bara inte jag väckte snyggingen varje gång jag skulle hoppa över'n för att komma till badrummet!

Andra gången jag lagar mat till min älskling inträffade igår kväll! Jag skäms nästan lite när jag tänker på att jag bara lagat mat åt honom två gånger?! Och maten jag lagat har ju inte varit den mest avancerade heller.. Ugnspannkaka första gången, andra gången kötfärssås och spagetti! Skyller på min okunskap i köket... HAHA! Men min man älskar mig ändå för han är bästaste bästa!

Väntar på att tiden ska springa iväg så jag kan röra mig neråt Hemtex för andra dagen där :) Nu ska jag fixa lite innan jag drar iväg. Hörs senare troligen!

Blir det någon semla idag måntro? Det återstår att se!

subjectzero:  le munching on my favourite snack :’) LMAO
HAHAHA!

Första dagen på Hemtex, check!

Kategori: Allmänt

Hemkommen från ett hårt träningpass! Step/core! Idag var jag pepp! Idag var det kul! Idag ville jag inte sluta träna! Skulle kunnat träna flera timmar till kändes det som.. Får börja ut och springa lite på kvällskvisten med robin kanske? Det skulle va nått!

Första praktikdagen på Hemtex avklarad! Jäntorna jag jobbat med idag är det absolut inget fel på! Hur snälla och söta som helst! Brittan och Ida! Tummen upp för dem! Gjorde om en hel bokhylla med grejjor, jag och Brittan! Det blev sjukt snyggt! :) Kommer ta mig ett tag innan jag lär mig allting, finns ju sjukt mycket att lära. Tror inte jag kommer få in allt i skallen på bara två veckor... Blev ingen kassa idag men Ida fixade en inloggning åt mig så jag ska få börja lite smått imorgon hoppas jag på! Tror veckorna kommer flyga förbi på Hemtex! :)

Nu ska Gisela måla hennes naglar och sen börja med maten.. Ja vi äter sent. Det blir så när vi tränar om varandra! ;)

Helgen som varit

Kategori: Allmänt

Har jobbat hela helgen känns det som! Är helt slut i huvudet! Sova skulle jag med vilja göra men måste traska mig iväg till Hemtex! Inget bra första intryck att inte komma första dagen!

Fredagen började med att min snygging och jag åkte och handlade! När vi kom till chipsen märkte vi att just den sorten vi ville ha inte fanns?! Så det blev en jakt på cream cheese chips i lilla mjölby! Tog bilen till lundyhallen men icke sa nicke där fanns inte våra chips heller! Så vidare mot Ica och viola! Vi fann våra chips! Blev massa mys under kvällen..

Lördagen började med att vi tog oss upp från sängen till soffan. Hängde där ett tag, vilket jag förövrig älskar att göra med min älskling! Tog oss ner mot stan och sen vidare mot Robins mor! Blandade hårfärgen och satte en hätta på huvet på'n! Önskar jag kunde vara lika söt som han med hättan på men det är omöjligt! Började dra ut lite hår här och där och sen på med färgen! Väntade ett tag och sen tvätta ur färgen på'n! Nu var min pojke inte mörk längre utan blond! EN RIKTIG SNYGGING! Finns ingen snyggare i mina ögon! På vägen hem funderade vi över käk och bestämde oss för att att laga mat inte var någonting vi kände för så vi syndade och köpe pizza! mums fillibaba! Började jobba vid 16.30-23.05! En seg lördagkväll, hade någonting att stå i heeeela tiden! Skulle ha gått hem till Frida och Kim efteråt men jag var helt slut! Så fort jag kom innanför dörren dog jag lite i soffan. Att äntligen få slappna av och vila! Vi drog på en film, i rymden finns inga känslor, jag tyckte den var rolig men det tyckte inte älskling! Sen blev det sängen..

Började den sista dagen på helgen med att jobba 11-15, helt okej faktiskt! Men skulle ju självklart varit mycket skönare att ligga kvar i sängen och myst ett tag! Var nästan inget folk på söndagen så jag sysselsatte mig med att fixa iordning godiset, skura golvet, prisändra köpfilm och att fylla på kylarna! Så tiden traskade på rätt bra! Efter jobbet drog jag hem till mor en sväng för att bara umgås efter det hem till världens finaste karl! Åt lite och tittade på solsidan, tyckte nog att avsnittet som gick igår var det bästa so far! :) Vi kikade även på Wallander sen blev det sängen för att sussa!


Du gör mig helt varm inombords!
Du har hela mitt hjärta för dig själv!
Jag älskar dig ♥

Robin Andersson ♥

Kategori: Allmänt








Dagen idag

Kategori: Allmänt

Praktiken idag var sjukt seg. Har haft fullt upp hela dagen... Svabba golv, byta affischer, skylta, levererna in film, klistra etiketter, återlämna film... Som sagt fullt upp hela dagen! Slutade vid fem och älskling kom och mötte mig som vanligt. Blir alltid lika glad när jag ser honom! Min baby

Kommer ni ihåg att jag sa att Robin och Fredrik skulle sätta upp fläckten i köket? Jo det var ju faktiskt så att upp kom den men inte mer... Så de håller på ute i köket nu för att göra klart det sista! Ska bli kul att se det när det är klart men framförallt att den fungerar! Vi funderar på att klä övre delen av fläckten med tegel och även en vägg.. Låter inte så snyggt när ni inte sett fläckten eller köket! Får se om det genomförs eller hur det blir med den saken! Blir det av får ni troligen reda på det ganska direkt ;)

Ska hem till Älsklings mor senare ikväll för att hälsa på dem! De är precis hemkommna från Thailand! De har varit där i två veckor nu.. Jag är så sjukt avis! Jag vill med.. Men hoppas att de haft de bra! De är säkert bruna som pepparkakor! HÄRLIGT! De har köpt med lite presenter, så snälla och söta som tänkt på oss stackare hemma i kylan... ;D

Tittar på vad blir det för mat och man blir ju bara hungrigare och hungrigare hela tiden.. Jag vill men kunna laga mat! Jag vill med vara duktig i köket.. Matlagningsprogram är ju svinkul att titta på! Är det ett ålderstecken? Börjar jag bli gammal nu? Nej, jag har några år till på mig!

I ett stökigt rum med båda fötterna på bordet

Kategori: Allmänt

Vaknade precis och jag är som en levande zombie.. Mer död än levande. Tänkte trösta mig själv med att det snart var helg men kom på att jag ska jobba... Då var det inte lika kul längre. Hemtex ringde igår på tal om annat... Jag fick vara hos dem så jag hoppas att det finns någon sprallig tjej som är rolig att jobba tillsammans med så tiden flyger iväg! Tjejen jag pratade med verkade vara en sån så jag hoppas att det var så! :)

Praktik idag igen, vill bara ligga kvar i sängen och få sova ut och sen bara lägga mig i soffan för lite soffhäng! Det tycker väl ni alla låter bra? Väldigt bra i mina öron i varje fall.

Har ingenting vettigt att skriva igentligen men jag vill at det ska bli i alla fall något inlägg med mycket text och inte bara en massa bilder... Har nämligen kommit underfull med att bloggen min består mestadels av bilder.. Så idag blir det ingen bild :)

Nu ska jag hoppa ut till hallen för att ta på mig ett par strumpor, fossingarna börjar bli kalla!

As the sky is blue

Kategori: Allmänt

På praktiken igår fick jag gå och panta! PANTA av alla saker... Och det var inte lite pant heller så det var väldigt pinsamt att gå igenom centrum för att komma till matmarknaden.. Pantade för 100spänn! Då kan ni tänka er hur mycket pant det var... Inget jag tänker göra om!

Efter praktiken igår gick jag till Happy, Kappahl, Presenten, JC och Hemtex för att söka ny praktikplats men ingen hade någon plats för alla hade redan en förbaskad praktikant. Hemtex visste inte så de skulle ringa mig idag och jag hoppas att de gör det med!

Ikväll ska jag träna Bodytoning, riktigt pepp men blir väl som vanligt att peppheten försvinner ju närmare träningen kommer.. Bara jag som är sån?

Laddar upp några bilder som får mig på bra humör

Sista bilden :*

Kort inlägg, check!

Kategori: Allmänt

Praktik idag. Inte kul. Skulle hellre ligga hemma i sängen eller soffan.

Träningen igår flög förbi men det var väl väntat eftersom det endast var en halvtimma. Ikväll har jag inte bokat upp någonting. Funderar på att ta mig till solariet för en tjugominutare men får se.


Älskar dig baby <3