Mobilen är hemkommen

Kategori: Allmänt

Soffhäng som största delen av dagen! Blev en sväng in till tre butiken i Linköping och hämta ut min mobil bara! Äntligen hemma! Eller ja det är ju en helt ny men ändå! Mycket skönare än en gammal Sony Ericsson till lånemobil! Dock fick jag inget svar på vad det var för fel på den förra mobilen men det är väl skitsamma? Mamma uppgraderade sig till en iPhone med! Ska bli spännande att se hur hon klarar det! Hehe :) Om ni har tips på bra appar får ni gärna kommentera!

Fortfarande ett himla snuvade hit och dit men halsen känns mycket bättre idag om man bortser från hosta men är ju ledig imorgon med så då blir det ännu mer soffhäng! Lånade Twilight filmerna av mamma så det kommer jag underhålla mig med tillsammans med varm choklad :) mums!

Hair inspo

 

Febrig tjej

Kategori: Allmänt

Har gått och blivit sjuk... Snorig, hostig, ont i halsen och huvudet. Feber är en självklarhet i detta nu! :( har dock världens mysigaste pojkvän! Han har gått iväg för att handla pringles, choklad och nässpray! Han är bäst han! <3

Gårkvällen spenderades hos Ida med fina vänner! Spel och roligheter! Malin lärde mig hur man gör en femfläta! Blev vidare mot platå på kvällen men mådde ju inte jättebra så jag åkte hem ganska snabbt! Svårt att somna inatt med! Ont i halsen när man sväljer.. Blev att jag tänkte på det hel tiden och inte kunde somna! Vred och vände på mig hela tiden.. Så det känns inte som jag sovit något inatt... Dagen kommer spenderas i soffan HEEEELA dagen! Funderar på om jag verkligen kan jobba imorgon.. Inte kul att stå på jobbet bland alla bakelser och kakor med en snorig näsa,nysningar och feber..... Hatar att vara sjuk!!!!! Det värsta som finns i hela världen!!!

På tal om annat så är mina svarta jeans med dragkedjor (inte för att jag tror att ni vet vilka jag menar) spårlöst borta! Jag vände näst intill upp och ner på lägenheten när jag letade efter dem igår!!! Inte på torkställningen, under sängen, i tvättmaskinen eller tvättkorgen, tros/bhlådan! Rensade ut hela garderoben på golvet och la in ett plagg i taget men nej där var de inte heller! Vart fan är de någonstans? Det är ju inte så att man råkar lämna ett par byxor hos någon heller som man kan råka göra med typ en tröja?! Får försöka klura på det för nu kom världens finaste och personen som jag älskar mest i hela världen hem igen!!! <3