Dålig på de här med bloggning

Kategori: Allmänt

Som rubriken lyder... Har iallafall fixat ihop en ny header och design! Riktigt nöjd faktiskt! Får se hur länge den stannar! :)

Julen har varit kanon! God mat och härligt sällskap! Spenderade julafton med hjärtats familj och juldagen med min hemma hos syrran och Nicke i Finspång! Gett bort finfina julklappar och fått finfina klappar! Har fått EASYTONEskor, choklad, ett års prenumeration på veckorevyn, parfym och en massa fina saker till lägenheten som kommer komma till användning! På tal om lägenheten så är den i full gång att bli renoverad! Vi har beställt det som ska beställas! Tapeter, golv, klinker och kakel som vi ska ha! Målningen i köket, hallen och sovrummet är redan klart! Bara några garderober i sovrummet som ska fräschas upp lite och några dörrar! :) Längtar så tills vi kan börja flytta in våra saker och köpa de nya! Var uppe på MIO häromdagen och beställde ett högblankt vitt matbord med läderstolar till! Kommer bli så fint!

Älskar mina nya Easytone skor! Blir att införskaffa ett gymkort snarast så jag kan använda dem flitigt! Men tills dess kommer de användas på mitt promenadband! :D ÄLSKAR DEM TACK HJÄRTAT!

ÅRET SOM GÅTT

Kategori: Allmänt

Såg den på både Karin och Alice blogg! :)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, jag har ju tagit studenten, jag bor för första gången utanför min mors näste! Jag och hjärtat har även köpt en lägenhet det är första gången! :) Reste dessutom utomlands för första gången i mitt liv! Gick på konsert för första gången med! Mitt första år med någon i hela mitt liv!



Har du några nyårslöften?

Nej, men kanske borde ha något iår!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Sonja och Nicke blev föräldrar till världens sötaste lilla kille! EDVIN! Han blir snart ett helt år! Springer runt och leker, mummlar och pekar! Sjukt vad snabbt det går! Nyss var han ju såhär liten!!

Vilka länder besökte du?
Spanien, Mallorca! VILL TILLBAKA! En helt underbar studentpresent av hjärtat! En vecka av värme, god mat! Bodde hos Natta som vid det tillfället jobbade på WING! Delade på en 90madrass utan fläkt i rummet men det var så sjukt mysigt!


Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
Kommer självklart alltid minnas min student, att sluta skolan och slippa alla de där jädrans läxorna! Kommer alltid minnas dagen hjärtat och jag firade ett år! Jag kommer självklart minnas min första utlandssemester med personen som betyder mest!

Vad var din största framgång 2011?

Min största framgång är väl att jag har ett jobb? Inte heltid men jag är iallafall fast anställd på 100timmar i månaden! Annars vet jag inte riktigt!

Största misstaget?
Jag har ingen aning faktiskt!?

Bästa köpet?
Mitt(vårt) bästa köp detta år måste ju lätt vara LÄGENHETEN!

Vad spenderade du mest pengar på?
Lägenheten 275 000kr! Svårt att slå det men annars måste det typ vara Iphonen eller mat eller nått..

Gjorde någonting dig riktigt glad?
ATT SLUTA SKOLAN! ROBIN alla mina vänner ochfamilj!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?

Rihanna - We found love

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Alla har väl sina upp och ner gångar men för tillfället kunde jag inte vara lyckligare!

Vad önskar du att du gjort mer?
Kanske att jag ätit för mycket skit? Ja att jag flötat för mycket och tränat för lite! Nyårslöfte måntro?
Favoritprogram på TV?
Vampire Diaries, Greys

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Ojj, Jag firade här hemma hos mamma tror ja? Minns inte! MEN FY VAD ILLA!?

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Sånt som jag känner mig bekväm i ock som jag trivs i!
Den bästa nya personen du träffade?
Det måste väl vara arbetskamraterna :) Ehm?! Vilka andra människor har jag lärt känna?!?!
image description
Snygga Alice på jobbet! ;D

Bildbomb

Kategori: Bilder

Dagen kommer spenderas mestadels här hos mamma! Vi tänkte julbaka lite men vi får se hur det blir med det! :) på tal om bakning så bakade jag Rocky Roads här om dagen och de vart supergoda! Jag är riktigt nöjd med resultatet men de var ju inga svårigheter heller. hehe!

Brorsan ligger fortfarande och sover?! Men jag sov ju också till tolv när jag bodde hemma.. Hjärtat som fått mig att bli lite mer morgonpigg! :) Vi ska till banken en sväng och skriva på lite papper för att vi får lägenheten tidigare än beräknat! YEY! Får den redan på tisdag alltså den 27 december och det ska bli kul, kul, KUL! 

Det är så roligt att kika på alla bilder jag har på mammas dator! Massa olika och så sjukt roligt! Slänger upp en bildbomb bara för att! :)



Vill tillbaka till värmen

Kategori: Allmänt

Sitter för första gången på evigheter vid min söta lilla rosa dator! Kan bero på att Natta hade tagit fram och kikat på den innan jag kommit hem från mor min förrut!

Skulle rensat i källarn idag men Robin tyckte de var onödigt eftersom vi inte kunde slänga något idag ändå medans jag tyckte att vi kunde sortera idag och slänga någon annan dag men nej idag blev det ingen rensning! Så vi har bestämt att på tisdag då fixar vi släp och grejjer så vi kan slänga skiten med! Har smårensat lite här i lägenheten sålänge och bland annat så har jag rensat i badrummet och gud vad skit man har som man inte använder? kartonger från parfymer, hårprodukter och lotions som man aldrig använder, listan fortsätter...

Annars har Natta varit här och umgåts med oss en stund idag! Vi tjåkade lite och sen tog vi oss en tripp till Mjölby färg och golv för att kika på tapeter till lägenheten! Det närmar sig och jag är såå exited! Så svårt med tapeter dock? Finns ju typ en miljon att välja bland! Efter det blev det att handla käk och påväg hem från Lundbyhallen åkte vi förbi deras mormor och morfar en sväng! Anita bjöd på både lussebullar, julmust och chokladkaka! Saknar min mormor! Men det har iallafall varit en mycket mysig fjärde advent!


Saknar värmen och solen från Mallorca!


Tror inte jag visat er bilden från när vi blev avmålade? :) haha

Dålig på rubriker

Kategori: Allmänt

Har fått hem hårfönen och värmeskyddet nu! Lyko.se hade grymt snabb leverans om jag jämför med dåliga netonnet! Idioter rent ut sagt! Men känns superskönt att ha en igen nu! :)

Blev en sen jobbdag igår! Tomtenatta i Mjölby vilket gjorde att jag jobbade till 21.00! Visserligen så började jag ju sent med så det var inte så farligt! Mamma var nere hos mig en sväng och gjorde mig sällskap eftersom det var en relativt lugnt kväll på jobbet!

Köpte en jättefin lyckta av Patricia idag med! Hon tyckte inte om den och förstod inte varför hon köpt den men jag tyckte den var urfin! Så fick den för ynka hundralappen! Såå nöjd, den ska få en fin plats i nya lägenheten! Dags att börja packa snart? Iallafall rensa ur källaren och all dess skit som finns där nere! :) trodde jag jobbade på söndag men det var Amanda som skulle så söndag spenderar vi nog där nere och fixar!

Kvällen spenderas i soffan! Hjärtat med datorn på bordet och musikhjälpen i hörlurarna medans jag kikar på Tvn, tittade precis på Big daddy som gick på Tvn! Mysig film! :) Nu åter till att göra ingenting! Love it!

Dags igen nu!

Kategori: Allmänt

Jaha ja! Dags nu igen! Försökte uppdatera i helgen men som vanligt strular blogg.se appen! Blir så arg!

Musikhjälpen är igång och hjärtat är som galen! Han älskar det verkligen! Men måste säga att det faktiskt är väldigt bra och roligt! Kikar ni något på det?

I lördags träffade jag Frida efter jobbet och vi bakade lussebullar! Första gången för båda två så resultatet blev ju inte sådär jättebra! Men de smakade iallafall gott! Robin skrattade åt bullarna när han såg dem... Så fina var de! :) men vi hade det iallafall roligt medans vi gjorde dem! Kvällen spenderade jag med hjärtat framför filmen En julsaga med Jim Carrey! Så mysig! En klassiker till saga och julanda så det skriker om det! Älskar julfilmer! :)

Igår efter jobbet mötte jag upp Patricia! Vi begav oss ut på en långpromenad runt om i Mjölby! Pratandes om massa minnen! Som våra galna tvspelskvällar med Mario och DonkeyKong med Mr.Snook i högtalarna! Haha minns det så väl! Och vi var så jävla grymma på de! Så jäkla tråkigt att Nintendot gett vika och inte vill starta längre!

Idag har jag spenderat dagen med min fina mamma! Vi började med att åka till medley för ett träningspass på gymmet efter det blev det att simma en halvtimma! Efter det åkte vi hem hit och jag bjöd på omelett! Omelett med bacon, purjolök och broccoli! Såå gott! Första gången jag gjorde det men det blev kanon! Deffinitivt något jag kommer göra fler gånger!

Nu har jag beställt en ny hårfön som jag förhoppningsvis får imorgon! Blev en från Lyko.se tillsammans med ett nytt värmeskydd, Kérastase Résistance Fibre Architecte! Det bästa jag någonsin haft och helt klart värt pengarna! :)

En bild från vårt bakande i lördags!

Träningen är igång

Kategori: Allmänt

Nyvaken tjej sitter i soffan och myser med täcket men inte länge till! :)

Veckan har bestått av mycket träning! Måndagskvällen spenderade jag tillsammans med Ida ute på en långpromenad genom Mjölby! Tisdagen spenderade jag med att börja med en långpromenad där med! Avslutade promenaden med en paus på fiket nere hos Alice tillsammans med Lisa! Och igår jobbade jag hela dagen men det gick fort! Efter jobbet blev det även då en långprommenad med Johanna runt stan! Känns riktigt bra! Långpromenaderna har varit på en och en halvtimma!

Idag ska jag träffa Natta! Får se vad vi hittar på! Lite senare ska jag och hjärtat (får se om Natta ska med) in till Ikano en sväng! Pastasallad står på matschemat och mums! Nu ska jag träna ett tag på mitt nya promenadband!

Bild från helgen när vi var hundvakt! :)

Äntligen

Kategori: Allmänt

Nu är det dags att skriva någonting känner jag! Eller försöka ytterligare en gång kanske jag ska säga! Har försökt tre gånger men lyckats radera innehållet alla de gångerna!

Nu har jag en del att berätta för er! I veckan har jag hunnit med både ett frisörbesök hos fina Jessika på studiohairart och det blev både en klippning och färgning! Blev att lägga i massor med ljusa slingor och en ljus bottenfärg! Riktigt nöjd är jag! Efter besöket där träffade jag Sonja och Edvin en liten sväng! Han känner igen mig nu!! Så mysigt!!! Älskar småbarn!! På tal om annat så är julklapparna är dock så gott som klara! Skönt det!

Annars har jag hunnit med en storstädning med dammning, dammsugning, diskning, pantning och slängt en massa onödig skit uppe på tippen med mamma! På väg hem därifrån tog vi oss en sväng till Mio! Hittade lite saker där bland annat en plastblomma(ormbunke), två urfina ljushållare och ett vitt &!

I helgen har vi varit hundvakt åt söta lilla Isor! Lördag - söndag! Lagade supergod mat, långpromenad, film, chips och dipp med lite vitt vin till det! Haha Isor var så söt i lördagskväll han lekte massor uppe i soffan med täcket! Han bökade och ställde till massor! Vi vaknade vid femsnåret av att den lille kröp upp och skulle sno Robins kudde! Hha där fick han dock inte ligga så länge! Han blev nerputtad till fötterna igen!

Bjussar på lite bilder!!

Såhär fint blev det i bokhyllan! :)

Våran adventsljusstake! Myyysigt! Men saknar snön!

Shoppingen i Norrköping som jag skrev om i inlägget tidigare!

Söta lilla Edvin!

Resultatet av färgning + klippning! Alice har gjort den fina flätan!

Hjärtat satt på golvet med sin mobil under lördagskvällen för att den var tvungen att laddas! Men bara en liten stund ;)