Breathe me

Kategori: Allmänt

Hundvaktningen gick jättebra! På kvällarna var det dock lite småjobbigt! När sötisen skulle sova uppe i sängen vid fötterna. Jobbigt när man skulle sträcka ut sig! Slutade med att jag puttade över honom till Robins sida, hehe... På morgonkvisten en sisådär 50 minuter innan det var dags att gå upp började Isor att snarka! Vilket jag blev irriterad på men han slutade när Robin sa åt honom :)

Jobbet flyter på inne på veckan då allt ansvar ligger på mina axlar och det går faktiskt bra! I lördags var det lite krångel bara, modemet hade pajjat så fick ringa till IT-supporten men med instruktioner och instruktör(i örat) funkade ingenting heller... Men lite vilan brukar göra susen så under söndagen stod de avstängt vilket resulterade i att modemet vaknade till liv under gårdagen! Dagen idag har varit så mycket. 16 sidor med prissänkning och det ska vara klart imorgon! YEHA!


 Hejsvejs

Stääääääddax

Kategori: Allmänt

VART KOMMER DET FINA VÄDRET IFRÅN?! Åhh vad underbart med sol och värme!
Men gillar när det regnar med.. Hehe älskar att höra smattret på rutan..
Extra mysigt är det om hjärtat och jag myser i soffan :)

Både idag och imorgon är vi hundvakt till Isor! Så stört gullig hund! Så vi flyttar upp till eldslösa i två dagar!
Nu har jag tänkt att jag ska försöka städa lite grann innan Robin kommer hem från tatueraren så vi ska åka upp till den lilla krabaten!



Just a page in my diary

Kategori: Allmänt

Sommarjobbet är igång för fulla muggar och det går riktigt bra! Riktigt kul!

Under gårdagen spelade vi tennis, vilket vi börjat göra ganska ofta på senaste tiden! Riktigt skojjigt må jag säga! Efter det begav vi oss mot spåret och ett varv där resluterade i åtta härliga myggbett på benen... Kvällen spenderades hos Carina och Alex med lite folk, grabbarna kikade på Speedway medans vi tjejjor satt ute i köket och tjåkade om saker.

Vad har vi gjort annars då? Nja vi tog en sväng till Norrköping här om dagen för att kika in Bolagret. Jag som inte ens visste att något sådant existerade.
Robin - Vi kan åka och kika på Bolagret och se om de har något fint?
Jag - Bolaget?
Tänkte något i stil med är du dum eller? Vad ska vi kika efter där? Men han förklarade och ja vi åkte dit. Hittade dock inget. Blev en sväng ute i Ingelsta men inget där heller, in i centrum för att kika men jag hittade ingenting dock kom Robin hem med både de ena och de andra :)


Robinbobbin som tagit bilden, och se så fint han redigerat den med! ♥

Harry Potter and the deathly hallows part 2

Kategori: Allmänt

Kl 19.30 sitter brorsan och jag på sagabiografen och kikar på den sista filmen av HARRY POTTER! Älskar den magiska världen, haha! Magi, förtrollningar och HOGWARTS! Åhh jag minns att jag så gärna ville vara en del av den världen när jag var mindre, haha! Man har ju mer eller mindre typ växt upp med filmerna! När man var sjuk var det Harry och hans vänner som rullade i DVDn, det var höjdpunkten med att vara sjuk! haha Har nog sett alla filmerna på bio! Ska bli kul att se hur det slutar för Harry och hans vänner! :)

Nu ska jag berätta någonting som jag inte nämnt här tidigare!

Kategori: Allmänt

Någonting som hände när jag och Robin bara varit tillsammans i 3 månader. Jag hade praktik på Hemmakväll till kl 17 när jag fick ett meddelande av en sjukling som hade feber och snuva som varit hemma från jobbet under dagen. I smset stod det att hjärtat bara skulle en sväng till jobbet för att fixa lite saker och att han inte var hemma när jag kommer hem. Okej tänkte jag och sen tänkte jag inte mer på det, gick förbi mor min på vägen hem. När jag väl kom hem var hjärtat hemma igen men han var inte som vanligt det var någonting. Så jag kläckte ur mig vad är det älskling? han svarar inget? sen efter en stund slänger han upp foten i en ställning som såg ut att vara väldigt obekväm i mina ögon. Efter ännu en stund börjar han dra sig lite i strumpan och drar ner den och där under strumpan skymtar jag en bit plastfolie.. Min första tanke var "har han tatuerat sig?" Jag slet av honom strumpan och kikar genom platsen och säger:
Jag - är det ett hjärta?
Robin - ja 
Jag -  med ett G i?
Robin - ja
det första som kommer ur mig är den där är ju fejk  och med ett ansikte som en ängel svarar han visst om du säger det så, vi får väl se om den sitter kvar om några veckor. Jag var som i chock tillstånd.. Sånt här händer väl typ bara i filmer?
Jag - du har ju sagt att du aldrig skulle kunna tatuera in något sånt?
Robin - Men jag har aldrig varit såhär kär och jag är så säker på att det är dig jag kommer vilja ha för resten av mitt liv.

Alltså kärleken kom som ett rus genom kroppen och just när jag trodde att jag inte kunde bli mer kär i människan visade det sig att jag hade fel, enormt mycket fel ♥

 
Jag älskar dig sjukt mycket Robin Andersson föralltid♥

Min tjejiga dator

Kategori: Allmänt

Hejsan svejsan! Min sociala pojkvän sitter klistrad framför tvn.. Speedway.. Vad gör då lilla jag? Jo med en milkshake i min hand sitter jag vid min rosa lilla tjejiga dator och surfar runt..

Blir galen, förbannad, irriterad och rent ut sagt ledsen! Min mobil har typ lagt av, jag har haft den i tre månader!! Jag hör ingenting när jag svarar när någon ringt och när jag ringer någon hör jag ingenting, inte ens "tut"signalerna... Visst jag kan sms:a och surfa men vad ska man med en telefon som man inte kan ringa med till? Om någon vänlig själ har en lösning kan ni gärna få dela med er av informationen..

För att komma på bättre tankar kan jag ju berätta att vi i lördags var ute en sväng med på sjön igen! Men denna gång hade vi med oss ringen.. Hjärtat och jag åkte tillsammans och fy tusan vad skojj det var! Läskigt men otroligt roligt! När man ramlade av gled man typ tre meter på vattnet. hehe :) Sega Johanna har fortfarande inte skickat bilderna som hon lovade att skicka samma kväll så ni får vänta ett tag till ;D

Trötttjej.com

Kategori: Allmänt

Jani den romantiska middagen som jag skulle bjuda Robin på när han kom hem från Speedwayn vart inte så romantisk som jag tänkt mig.. De hade nämligen  fått sitta i VIPen som serverar mat.. Så han var inte speciellt hungrig när han kom hem.. Men han smakade i alla fall på maten :) Men mest glad var han för pannacottan som jag tänkte överrasska med efter maten, gottegrisen min :)

Igår efter jobbet träffade jag en efterlängtat tjejja  som jobbar i Stockholm över sommaren! SANDRA har äntligen tittat hem en sväng! Blev en relativt lång gårunda ute i det fina vädret!

Rubriiik

Kategori: Allmänt

Igår hände det grejjor! Först och främst öppnade jag på Hemtex tillsammans med Ida. Måste ju lära mig hur man gör nu till allt jobb som kommer den här månaden! När vi var klara med det stack jag hem till Sonja en snabbis innan personalmötet på Hemmakväll ägde rum.

På kvällskvisten hände det också grejjor! Började med att åka på jakt efter ett till tennisrack! Därefter begav vi oss mot tennisplan. Hjärtats kommentar "Du var bättre än jag trodde" ja men man tackar! Efter ett tags spelande kom det några som också hade tänkt lira lite och de bestämde sig för att vänta på att vi blev klara. Och som alla vet spelar man inte lika länge som man kanske planerat eftersom det står några idioter och VÄNTAR på att banan ska bli ledig!! Så vi pallrade oss hem relativt snabbt efter de kom och istället kastade vi frisbee! Annars bjöd kvällen på mys framför Johan Falk med lite godis från helgen.

Även den här dagen började med öppning på Hemtex tillsammans med Ida, dock ska jag jobba 13-18 senare sen med :) Robin är inte hemma när jag slutar för han kommer vara på Speedway så jag ska kirra käket tills ikväll! Kyckling med parmaskinka och balsamsås! Hoppas på att det blir bra och gott!

Annars då har det hänt något roligt? Jo det var ju faktiskt så att hjärtat skulle på Toto i Stockholm i fredags och jag skulle ha jobbat på kvällen men behövde sen inte det! När han då fick reda på det köpte han en biljett till mig för att han ville ha med mig! Mysig kväll/dag, kom hem vid 3 ungefär och var väldigt hungriga så vi rörde oss mot McDonald så vi kom väl inte i säng förrens 4 kanske? Dagen efter ska vi inte prata om för jag var så jäkla trött! jobb 11-18.30.. Ursh som tur var kunde Kristina vara snäll och börja tidigare så slutade vid 17 istället! Skönt som attan!

Ojojoj vad text det blev :)





Be grateful

Kategori: Bilder