BLOOOOOGG

Kategori: Allmänt

Jag lyckas då fasiken med det omöjliga ibland... Nös precis och bet mig i tungan samtidigt vilket resulterade i oerhörd smärta som pulserar i hela tungan och så lite blod som rinner, JA GÖTT!

Helgen har varit FULLSPÄCKAD! Började med jobb i fredags, ett riktigt killer pass! Blev att stiga upp relativt tidigt på lördagen för jag skulle nämligen jobba på Hemtex i några timmar för att lära upp mig inför sommaren! Känns riktigt roligt att jag ska jobba där i sommar! En av veckorna kommer jag vara ansvarig för precis allt och de ska bli riktigt kul men lite nervöst med, hehe.. Lördagkvällen hade mycket att bjuda på! Förfest här sen vidare till Ekliden där det var ett riktigt röjj! Mycket dans och det gillas! Gick upp ännu tidigare på söndagen för att fixa Sandras hår till balen som vi senare under dagen åkte in och tittade på jag och hjärtat! 

   
Bild från i lördags och på andra bilder ser vi ingen mindre än JOHAN GLANS!

Away, away, says hate; Closer, closer, says love

Kategori: Bilder

 

Johan Glans igår var riktigt rolig, skrattade så jag fick ont i magen!
Nu peppar jag jobb 16.30-23.05, KUUL!
Morgondagen jobb mellan 11-14 på Hemtex sen hem för fix och sen Ekliden hela natten!

Ikväll då smäller de!!!

Kategori: Allmänt

Idag ska lilla jag gå ner till Hemtex för att skriva anställningsavtal och sen efter de jobba i några timmar för att sedan bege mig tillsammans med hjärtat, Sussi och Benny till Norrköping för att kika på Johan Glans!

Igår var de som sagt elva månader tillsammans och de firade vi med kinamat! Hjärtat bjöd ♥ Han bjuder även på Johan Glans ikväll! Ska bli så fruktansvärt roligt! Vad kan jag säga mer än att jag är lite bortskämd? Haha

På tal om gårdagen så träffade jag söta Patricia igår med! Tog en fika på stan och pratade massa gamla minnen om hur vi i sjuan satt bänkade framför mitt Super nintendo och spelade Donkey Kong i timmar och lyssnade på Mr.Snook. HAHA! Alltså jag tror inte ni förstår riktigt vilka nördar vi var... Vi kom så sjukt långt på spelet! Eller hur vi gjorde ett plakat av utskrivna bilder på oss och skrev best frends 4-ever! Ja vi glömde i:et i Friends.. Haha, ja det var tider de!

Eleven months!

Kategori: Allmänt

Har precis fått reda på några tider jag ska jobba i sommar och de är helt underbart! Kommer vara en sliten Gisela men vem bryr sig om det när pengarna rullar in?! Kommer få jobba mer än som vad som var sagt från början och jag bara bugar, bockar och tackar!

Beställde tandblekning förra veckan och sitter med den i munnen nu och kan ju säga att det smakar något fruktansvärt! Har gladpack istället för betskenorna, de är ju stora som huuus! haha jaja får se om de ger resultat. Mamma envisades med att de redan gav resultat efter första gången jag testade vilket var igår!

Hjärtat har hämtat ut biljetterna till imorgon för Johan Glans! Ska bli så himla skojj! Stand-up på hööög nivå! Kommer skratta så jag får ont i magen!

Idag firar jag och hjärtat 11 månader tillsammans! Snart ett år och de är sjukt vad tiden springer iväg! Känns nästan som om de var igår vi satt här i soffan och knappt kände varandra! ♥

NYA BARRET!

Kategori: Allmänt

Nu är andra hemtentan klar och inskickad och jag tror inte att jag har någonting kvar att göra i skolan nu så det är bara att luta mig tillbaka och vänta på studenten som kommer allt närmare!

VG+ på hemtentan i Internationell Ekonomi och jag är la nööööööjd!!
Det firas med Speedway ikväll! Piraterna mot Västervik!


Nu ska jag trippa in i badrummet för att fixa barret lite!
På tal om barret så ska jag bjussa på ett kort :)

Hemtenta två är snart klaaaar och jag är glaaaad

Kategori: Allmänt

Åhh äntligen börjar den andra hemtentan lida mot sitt slut! Är så gott som klar men ändå inte, hur går det ihop sig?

Men allt har inte varit frid och fröjd denna morgon, nej nej. Internet ville inte med sig.. Jag stänger av, startar om datorn och klickar på nätverks ikonen och försöker starta det ett antal gånger men förgäves. Startar alltid internet genom det sistnämnda men självfallet skulle det krångla idag av alla dagar bara för att jag har en deadline på hemtentan. Slutade med att jag fick ansluta internet genom iphonen...

Jag är numera korthårig och än så länge har jag ingenting emot det men jag lovar er att jag kommer ångra mig något fruktansvärt om några månader! Men man lever ju bara en gång man måste testa lite nytt nu och då! :) Om ni tittar noga på högra bilden högst upp ser ni hur kort håret är nu! Var en hel del som åkte bort!



Haha älskar sista bilden till höger på mig och hjärtat, glada och beredda! Oja!
Fick den av Anita igår när vi var där för att klippa mig.

Mobilblogg

Kategori: Allmänt

Grillat både idag och igår! Älskar grillat kött!!! Imorgon blir jag förhoppningvis korthårig om jag inte ångrar mig i sista sekund! På tal om imorgon så får jag träffa min fina vän Sandra! Pepparkakan som varit i Thailand i en månad! Ska bli roligt att träffa na!!! Haha roolig och nödvändig uppdatering ;)

Side by side, you were sleeping next to me ♥

Kategori: Allmänt

Onyggiga klubben igår.. Vilket inte känns sådär jättebra idag. Både pizza och BK glass men man lever ju bara en gång! Pratade med Ullis (Hemtex) igår med! Fick reda på lite tider i sommar och sådär, känns sjukt kul! Ska jobba på torsdag och lördag för att lära upp mig lite sådär, WEI det känns huur bra som helst!

Lång sovmorgon idag till kl 14.00 lektionen är framflyttad 45minuter. Mycket bättre att börja tidigt och sluta tidigt... Nu vill jag bara ha allting överstökaat! Vill ta studenten! NU NU NU! Ingen mer skola!




HAHAHAHAHA! Fail

Woop woop!

Kategori: Allmänt

Har varit duktig och sprungit lite på morgonkvisten! Springa är någonting jag tycker är roligt om konditionen vill med sig. Nu i början är det lite trögt men ju bättre kondisen blir desto roligare och skönare blir det att springa runt i naturen!

Skolan är segare än segast just nu känns det som! Dock är jag klar med en av hemtentorna och det är väl något positivt i alla fall! På tal om något heeelt annat så kirrade jag en ny design igår! Får se hur länge den stannar! HOHO

I helgen sker det! I helgen blir Gisela korthårig, page! Just nu är jag stensäker påt för jag är så galet trött på fisyren jag har nu.. Det är ju för fasiken inte ens en frisyr, haha!



There is a very special boy in my
life that brightens the darkest of days
 Jag älskar dig ♥



And even then my eyes got wetter

Kategori: Allmänt

Ganska dålig på att uppdatera va? FÖRLÅT!

Jag har införskaffat mig en nt bikini! Väldigt behövligt för den gamla är utsliten! Hittade den här ursnygga bikinin på HM! Kärlek direkt, älskaaarn! Var lite tveksam till färgen först men ju mer jag tänker på de ju mer älskar jag färgen! SOMMRIG!

Just nu pluggar jag för fulla muggar! Har nämligen två stycken hemtentor, Internationell ekonomi och Historia. Så äckligt mycket saker hit och dit nu när studenten närmar sig! Vilket jag inte uppskattar allt för mycket men studenten ska bli kul! :) WEI ingen mer skola för mig inte!

Stockholm, Globen 1 november 2011 - RIHANNA
Och vem ska dit om inte jag och baby? Fick det i ett av alla paket i julas! Sover kvar på Radisson Blu Water Hotel också, galet underbart!







REPEAT

Kategori: Allmänt

 Rihanna - California king bed
 Rihanna - Love The Way You Lie (Part 2)

Sovmorgon in my ass... Vaknade vid halv nio och kunde inte somna om eller ville inte så är uppe och traskar sen ett tag tillbaka! Idag blir det ingen skola för mig för jag ska jobbelijobba lite granna!

Talk to you later!

Wish

Kategori: Allmänt

Just nu skulle jag bara vilja kura upp i soffan med en stor fet jävla godispåse i handen och en bunt med snyftfilmer. Jag skulle bara vilja sitta där hela dagen och gråta floder. Jag skulle bara vilja att tankarna slutar flöda omkring och slutar existera för ett tag.

Två blogginlägg på en dag, gosh!

Kategori: Allmänt

Bara för att jag tagit kort på mina nya halsband så måste jag visa upp dem här!

Det första halsbandet är det jag fick av min underbaraste pojkvän för ett tag sen! Jättesnyggt när man vill vara lite mer uppklädd! Det andra är ett halsband jag köpte i fredags, en halsring när man vill vara lite neutralare! Såå snygga! :)
 

 

Om sanningen ska fram

Kategori: Allmänt

Flugor alltså, jag fattar inte! Medans man är vaken och uppe är de spårlöst försvunna men sen när man sover eller jag kanske ska säga nästan sover, ja då ska de fram och surra vid ansiktet och grejja? VARFÖR är den stora frågan här!

Det var ju ett tag sen man skrev någonting här så nu är det på tiden! De senaste dagarna har det varit fullt med saker att göra!

I fredags var jag ute och gick med Frida en sväng efter det mys med baby! På lördag blev det att åka till Norrköping och titta på cross freestyle! Helt galet hur de svänger runt och slänger med cyklarna uppe i luften men underhållande är det i varje fall! Senare på kvällen åkte jag, hjärtat, Frida och Kim upp till Blåvik och grillade lite! Helt underbart där ute/uppe på berget! I söndags skulle vi åkt wakeboard men båten krånglade. Vi la ner den i vattnet och så men längre kom vi inte :/ Jag som ville ut på sjön! vi har ju hela sommaren på oss! Igår stekte jag och Johanna i solen i några timmar, blev helt röd på bröstet och lite i fejjan! På kvällen blev de jobb!

Idag ska jag till HEMTEX för att prata om hur mycket jag ska jobba där i sommar! Ville inte skriva någonting innan ifall det inte skulle bli så men de blir de och de ska bli himlans roligt! Ska även träffa Johannii en sväng med men ikväll rör älskling och jag oss mot Motala för att se Speedway, Piraterta-Lejonen! GO PIRATERNA!

 
1. Håret efter jag lagt i slingorna 2. Söta Johannii med sitt stoooora paket från Nelly! Hon är HandlarN!


3. Cross Freestyle i Norrköping, Media Markt 4.Efter turen till norrpan spelade Bobban och snyggingen volleyboll!

 
5.Smile for the camera! 6. PUSS ♥

 
7. Maaaaat, übergott! 8. Älskar dig darling!

 
9. Hur är det med balansen igentligen? 10. Den underbara utsikten!

I can touch the sky

Kategori: Allmänt

Träffade som sagt Karin i onsdags och vi kikade på filmen Trassel som var jättemysig! En riktig disneyfilm! Vet ni hur man vet det? Med risk att låta töntig nu men man sitter och gråter lite smått, haha. Både jag och Karin satt där och snyftade lite granna där hemma hos na. Tycker alla som gillar disney ska se den!

Nu på morgonkvisten har jag och Johanna varit hurtiga och dragit igenom två och en halva! Måste komma igång nu.. Men så jädra jobbigt, skönare att springa tillsammans med någon! Så vi bestämde att på tisdag nästa vecka kör vi igen på morgonkvisten! Haha På tal om tisdag, på tisdag ska jag göra en mycket rooolig sak men säger inte vad än! Det får ni veta då :) Men ser fram emot det!

För övrigt tror jag att min skoldator håller på att lägga av.. I alla fall snart... Den låter konstigt. Låter typ som om någon häller smågrus i ett glas? Haha skit lustigt...

Hejsan hoppsan babyface Gisela.. Hehe
  

Glömde ju skriva i förra inlägget att min älskling köpt mig ett jättefint halsband från MQ med! Det är jättefiiiiint! Älskart, tack darling! Ni får se bild någon dag ;D

Dumlekompisarna!

Kategori: Allmänt

Blev en lugn dag igår om man bortser från byggandet men det var bara roligt faktiskt! :) Har fått upp lite småsaker i hyllan men måste införskaffa lite mer saker! Jag GILLAR det här! 

PÅ tal om annat ointressant så köpte jag en slingfärg igår som jag slängde i under kvällskvisten och jag är faktiskt nöjd! Förra gången ja då gick det ju inte så bra! Eller vad säger du Sonja? gul/morotsfärgat hår, nice! Nu är det blonda slingor man kanske ska lägga i slingor gradvis nu och bli blond ett tag? Eller lite ljusare i alla fall!

Idag ska jag göra någonting, japp, jag ska nämligen träffa Karin, min dumlekompis! Vi ska kika på barnliga filmer och äta oss tjocka av godis! Ikväll tar mamma och jag oss ner till solariet för en tjugominutare med!



Jag gillar dig KARIN!

TADA!

Kategori: Allmänt

Efter några timmars hammrande, skruvande och monterande så var vi äntligen klara! Och bokhyllan är göööörfin!


Innan bygget satte igång och under byggets gång ;D
 

Och TADA nu är den klar och står på plats!

Slit och släp väntar!

Kategori: Allmänt

Valborg spenderades i skoggssjön för 40 och 50-års fest! Mycket skratt och stång! I söndags vaknade vi av att musikkåren traskade förbi precis utanför vårt fönster! Man får se det från den ljusa sidan, första prakett!

Hela morgonen har jag ägnat åt att städa och plocka i ordning här hemma för igår fick vi nämligen vår efterlängtade bokhylla! Får se om mamma och jag lyckas få ihop den! Ni ska få se bild när det är klaart, de lovar jag! ;)

Skulle varit iväg på BT den här veckan men valde att inte följa med och tuuuur var ju det för är ledig hela veckan istället! Skulle kompletterat men är ju inte efter i något ämne så har ingenting att göra! UNDERBART!

Min älskade, finaste och mest underbara pojkvän överrasskade mig med en underbar present häromdagen! Bara sådär, me like! Fick en Babyliss Icurl! Och jag skulle inte kunna älska den meeeer! Tack igen honey, jag älskar dig ♥

 
Det var sjukt många bord och stolar! Jättefin dukning med! Första bilden var vårt bord som vi skulle sitta vid tillsammans med Olivia, Robert, Tilda och Maria! :)
 
Födelsedagsbarnen och de fina presenterna!
 
Haha, första bilden! Vad finns det att säga? När Hjärtat och jag kom tillbaka efter att ha skjutsat Robert och Olivia till skänninge så möttes vi av detta när vi kom tillbaka. Andra bilden MIN BARA MIN MAN!
 
Ja godmorgon, godmorgon! Marabou är goooott!
 
SpikarN det är jag det! Skulle spika upp tavlorna från mitt projektarbete igår morse och det gick ju helt kanoners!

MIN UNDERBARA LOCK/PLATT-TÅNG SOM MIN ÄLSKLING GAV MIG! I LOVE IT!
Nu kom mamma så vi ska börja med bokhyllan! BYE!