Here we go

Kategori: Allmänt

Tänkte ge er en liten update från min fina mobil som kommer ligga hemma ett tag framöver! Avstängd!! För idag drar jag och världens bästa till Mallorca!! Ikväll sitter vi förhoppningsvis på stranden eller på någon restaurang med en stor och god drink i handen!! Åhh kan inte sova... Vill åka nuu, hjärtat ligger bredvid mig och sover för fullt! Har dock kommit på en del grejjor under natten som ska ner i väskan som minnet sviktade med igår!!

Eftersom jag är så usel på uppdatering annars så kan jag ju berätta att jag fått ett jobb! Ett till jobb :) konditori kvarnen! Börjar när jag kommer hem från Mallis! Annars har veckan som gått varit väldigt rolig och spännande!! :):):) nej nu ska jag hoppa upp ur sängen och fixa lite granna!! :) hörs när vi kommit hem!! :)

Sammanfattar de senaste dagarna kort!

Kategori: Bilder

Det har hänt grejjor sen sist! Ja de borde de väl har gjort med tanke på hur dålig jag är på att uppdatera! Som jag fick höra under gårdagen av Anna ;) Så detta är för dig!

Har bland annat under den här bloggtorkan träffat min vän Eliza. Det blev en lyxshake på Max. Ni som inte testat den gör det för guds skull! Det var bland det godaste jag någonsin ätit! Skulle ha blivit ett dopp i skoggssjön men vädret svek.

Annars har vi har haft lite födelsedagsfirande för mig och Ida med ett glatt gäng! Haha :) och ännu en annan grej som hänt är att Robban och jag har varit på flygvapenmuseumet i Linköping! Tittade bland annat på DC-3 an som försvann år 1952 som de fann år 2003! Tyckte de var intressant att läsa om vad som hänt och titta på planet! Haha Efter besöket där åkte vi en sväng till city för lite shopping. Hittade en jättefin blå byxdress från Bikbok! På vägen hem stannade vi på Snoddas och åt världens godaste hamburgare! MMMM! och världens godaste munkar låg väntandes i bilen som efterrätt!


Lyxiga lyxshake! Mmmm!

Hjärtat och jag innan födelsedagsfirandet!

DC-3 an! :)

VÄRLDENS GODASTE HAMBURGARE!

Vad kan jag skriva om dessa godingar? Ni ser ju själva! HAHA!


Dags att skriva något här!

Kategori: Bilder

Nu är lillskiten inte så liten längre!!! 20 år fyllda under gårdagen! Känns riktigt bra! Fick ett par skitsnygga träningsskor av hjärtat! Knallrosa precis som datorn som även han ska betala åt mig inte hela men ändå!! Så snäll så! Annars ska vi fira mig och mamma samtidigt men det är jobb hit och dit och ingen som kan samtidigt så får väl se när de blir? Spenderade kvällen ute i Blåvik tillsammans med ett härligt gäng!

Hoppade in och jobbade lite idag 13-19 känns ju lite surt när vädret skiner som attans.. Ja de är väl förhoppningsvis ingen som missat att solen är framme :) På tal om sol så hade jag en snygg bränna ett tag.. Var hurtig under söndagsmorgonen och var ute och PW ett bra tag. Det var ju fint väder! Så i alla fall träningslinnet gav mig en snygg bränna som jag faktiskt redan solat bort men de såg lite småskojjigt ut!

Västervik var vi i här om dagen med, tisdags för att vara exakt, kikade på västervik-piraterna och japp piraterna kammade hem segern! Nu väntar jag på att Patricia ska hör av sig så ska vi ut i solen och hitta på nått! Blir nog en glass på en parkbänk eller liknande. inte helt fel :)


Mina fin fina!


Ute och går mitt i ingenstans mån trå?


De trogna fansen som åker ända till Västervik för att hejja på Piraterna! BTW ser ni vad ljud jag börjar bli? :D


Kissepaus på hemvägen = finfin utsikt
BYE BYE!