Det dåliga humöret fortsätter

Kategori: Allmänt

Någon gång i mitt liv ska jag vara nöjd med mig själv... Precis allt ska jag vara nöjd med... Nu skulle jag bara kunna börja tjuta... Ska dra iväg och träna snart, fan att jag inte fått någon plats på steppen jag som ville träna.. Nu ska jag byta om och sen kila iväg...

Sitting there by the water

Kategori: Allmänt

Håller på att käka lite frulle och tänkte slänga in ett litet inlägg!


Frågan är varför jag ser orange ut i hyn och varför det ser ut som om jag kletat smörpaketet i fejjan? Glittret på kinderrra är från Rougen iaf... NYA MYSTRÖJAN! En bekännelse - jag bor i den...

Någonting jag inte ser fram emot börjar idag... Nämligen min praktik som ska hålla på i hela fem veckor... Hatar det! Ska tillbringa min första vecka på hemmakväll och sen försöka få en ny plats på kanske Hemtex eller Kappahl eller liknande!

När min praktik är slut för dagen drar jag på träning! Måste köpa nytt månadskort snart för de går ut på torsdag! Måste ju fortsätta när jag kommit igång lite smått..

Är på dåligt humör men så är det väl ibland. Ska göra lite nytta nu.. Bye

Home sweet home

Kategori: Allmänt

Gårdagen startades med en mumsig frukost tillsammans med syrran min framför tv och brasan, mycket prat om allt och inget som man brukar säga... På vägen hem stannade vi till i staden Linköping för att kika lite inne på Ikanohuset, syrran köpte lite småt och gott medans jag nöjde mig med ett eller ja tre paket till Sonja som fyller hela 26 år idag! GRATTIS!

Ankomsten till Mjölby blev vid kl fyra. Jag hann knappt få av mig jackan innan jag överöstes med kramar och kyssar av min söta pojkvän! Måste säga att det var något av det mysigaste jag varit med om! Klockan tickade på snabbt för innan vi visste ordet av det så var den redan sex och jag begav mig hem till mamsen för lite käk, baby skulle träna så han fick joina oss senare! Spenderade kvällen där och sen hem för att sussa tillsammans med mannen som jag älskar!

Idag vaknade älskling vid kl 8.30?! Fattar ni hur tidigt det är? Speciellt en lördag? Han fixade och trixade medans lilla jag låg kvar som en död zombie i sängen men han kom allt in en sväng för att pussa på mig lite till! Me like... Nu har han åkt till Kumla över dagen för en arbetsintervju, jag håller tummarna för dig darling!

Nu hade jag tänkt att jag skulle plocka och lite här hemma så det är någorlunda fint när mannen kommer hem igen! Hörs senare eller imorgon! :)


I lilla Finspång

Kategori: Allmänt

Just nu befinner jag mig i Finspång hos min syster! Dagen idag har varit hektiskt men rolig.

Började dagen med att stiga upp vid kl tio, fixade och trixade lite hemma och packade väskan till kl halv två för att då ta tåget mot norrköping där syrran väntade med bilen. Vi drog en liten runda på stan innan vi begav oss mot Finspång. När vi befann oss inne på skopunkten erbjöd syrran mig en riktigt schysst deal som jag bara inte kunde säga nej till! Nämligen ett par skor för hundra spänn och hon betalar resterande! Hur nice är inte det? Blev ett par stövlar som jag är riktigt nöjd med dem så kan inget annat än säga tack syrran! Drog även en runda på Gina Tricot och vad hittar jag inte om den där supersnygga tröjan som jag trånat efter men varit lite för snål för att köpa! Jo jag hittar den för ynka 49kr slog självfallet till direkt! Låter som världens snåljåp men det är jag faktiskt inte!!!! Efter trippen på stan begav vi oss hem till syrran och jag tog bubbisen på en liten runda runt kvarteret, höll på att inte hitta hem igen!! Haha... Nu har vi käkat lite gott och även tryckt i oss lite godis, skuldkänslorna öser över mig... Slutar jag trycka i mig godiset för det? Nej...

Fann dessa underbara bilder på syrrans dator


Måste säga att jag saknar min man så sjukt jädra mycket! Vet inte riktigt hur jag ska kunna somna ikväll utan hans närhet, hans värme, hans doft... Vad kan jag säga mer än att jag är upp över öronen förälskad i honom? ♥

Hungrig som en varg... Nej som en flodhäst!

Kategori: Allmänt

Går det att verkligen att vara så hungrig som jag är nu? Tydligen gör det det... Men den kurrande magen får allt ta att vänta ytterligare någon timma, iaf tills darlingen kommer hem!

Träffade Karin förrut idag och det var ju verkligen på tiden måste jag säga! Det var ett jäkla tag sedan! Blev en tripp runt i Mjölby! Pratade även om mitt projektarbete! Jäntan ska modella för mig som Ronja Rövardotter ser verkligen fram emot det!

Imorgon sker någonting som inte sker allt för ofta jag ska nämligen till Finspång för att hälsa på syrran min, blir även att sova kvar där över natten! Kommer att kännas sjuukt lustigt att sova utan min älskling imorgon! Varför? Jo för att vi sovit med varandra varje natt i över ett halv år! Ja ni läste rätt ETT HALV ÅR, om inte mer? Och jag älskar det! ♥

Min söta syster!

It's like an addiction

Kategori: Allmänt

Idag har jag absolut ingenting planerat och det suger.. Om det är någonting som är tråkigt så är det att bara sitta och glo rakt in i en vägg utan att ha någonting att göra..

Ska ha praktik i fem veckor med start från måndag och jag har inte börjat söka än. Jag vill verkligen inte! Skjut mig eller något jag hatar praktik! Jag får världens ångest bara jag tänker på det.. Jag skojjar inte.. Jag får vara på Hemmakväll men vill inte riktigt vara där. Någon som har något förslag på praktikplats där man har chans till jobb?

På tal om något heeeelt annat så var jag allt annat än trött igår när vi gick till sängs. Älskling med verkade det som för en liten stund då han började sjunga högt och tydligt, så söt den där snyggingen! Så sovrummet var fullt med vackra toner från våra sångröster.. Men snabbt därefter skulle älsklingen sova.. Så jag fick vara tyst, fick inte sjunga med min vacka stämma *host*

Ska försöka trycka i mig lite frukost trots att jag inte är hungrig sen KANSKE ringa och kolla praktikplats någonstans, frågan är bara vart? Ikväll ska jag på ännu ett bodytoningspass på 4you. Gårdagens bodytoningspass gick segt för jag var verkligen inte på träningshumör men jag tog mig igenom en timma med ett leende på läpparna ändå! Ska hoppa ut till köket nu! (Med det dåliga humöret jag blev på när jag tänkte på praktik.... ÅÅÅHH)

Drömmer mig bort till solen och sommaren

Kategori: Allmänt

Tittar på topmodell och väntar på att mor min ska ta upp luren och ringa mig! Vi ska traska bort en sväng till solariet nallarna ska med och lämnas hemma hos Sonja! Supersnällt att vi fick låna dem igår! Kommer upp bilder på Sandra senare när de är redigerade.

På tal om annat så är jag så äckligt trött på vädret nu, det kan slänga sig i väggen... Jag vill ha sol och värme ingenting annat! Gårdagen bjöd iallafall på någorlunda fint väder! Varför kan inte våren bara komma nu för? Bara jag som blir nere av det här vädret? URSH!

Rubrik

Kategori: Allmänt

Ännu ett helt ointressant inlägg, endast skrivet i syfte över att min älskling kommer tycka jag är töntig! HAHA

Har fotat Sandra idag som sagt.. Men innan det så var jag hos Sonja för att låna tre par nallar av henne varav en var enorm! Traskade med den hem kändes lite roligt... Hur ofta ser man någon traska runt med en stor nalle? Endast ett få par minuter gick efter jag kommit hem tills Sandra dök upp! Började sminka och locka hennes hår, blev kanonbra! Fick äran att fixa hennes hår till balen! Lite småkul tycker jag allt! :)

På tal om hår så funderar jag extremt mycket på att bli mörkblond/riktigt ljusbrun! Skulle ju vara helt dösnyggt! Just den här färgen!


Ikväll ska jag träna step/core! Sandra och jag tjåkade lite om träning tidigare idag och hon verkade pepp på att börja på 4you med mig, hoppas! :)

Affirmation

Kategori: Musik

I believe the sun should never set upon an argument
I believe we place our happiness in other people's hands
I believe that junk food tastes so good because it's bad for you
I believe your parents did the best job they knew how to do
I believe that beauty magazines promote low self esteem
I believe I'm loved when I'm completely by myself alone

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love until you've been burned

I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

I believe you can't control or choose your sexuality
I believe that trust is more important than monogamy
I believe your most attractive features are your heart and soul
I believe that family is worth more than money or gold


I believe the struggle for financial freedom is unfair
I believe the only ones who disagree are millionaires

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love until you've been burned

I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

I believe forgiveness is the key to your unhappiness
I believe that wedded bliss negates the need to be undressed
I believe that God does not endorse TV evangelists
I believe in love surviving death into eternity

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love until you've been burned

I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

Mobilblogg

Kategori: Allmänt

Hade skrivit värsta långa inlägget sen råkade jag radera allt! Åhh alltid lika trevligt! Jaja ligger i sängen, helt död! Ingen aning om varför eftersom jag sovit nästan hela helgen! Har säkert slumrat till ett antal gånger varje dag och det har inte varit några tjugominutare inte! Fattar inte hur jag kan vara så trött? Stackars min baby som får ha mig sussandes i knät både nu och då.. Fast tror inte han klagar så jättemycket! Min man är bast så det så! Men kanske borde testa Chijang ändå?

Senare idag ska jag fota Sandra! Min alldelles egna guldlock! Kommer troligen upp en massa om det senare eller imorgon! Måste kila förbi Sonja en sväng med för att hämta nallarna som behövs till fotningen. Tror att fotona kommer bli lika bra som de förra!

Nu ska jag återgå till drömmarnas värld! (Inte för att den är bättre än verkligheten för min verklighet är min dröm)

Finally!

Kategori: Allmänt

Robin och Fredrik håller på att sätta upp fläckten i köket! De har en massa saker för sig! Borrar, dammsuger och ja.. Äntligen ska fläcktfan upp rent ut sagt! Köpte den för huur länge sen som helst känns det som.. Kommer hur som helst att bli svinbra tror jag!

Kvällen spenderas på Hemmakväll.. Jobb alltså.. Även jobb imorgonkväll men sen är jag ledig en hel vecka! LOV! Sjukt skönt! Nu ska jag återgå till att inte göra något speciellt...

Rödluvan

Kategori: Allmänt

Gårdagen var en dag att minnas, hade väldigt roligt medans vi fotade! Vi möttes upp vid Hemmakväll för att sedan traska mot skogen för att ta lite kort.. Hittade många bra ställen och korten blev kanon!


   

Dagen idag har mycket att bjuda på ska till tygmarknaden! Jag är på jakt efter säckväv! Någon som vet vart man får tag på det? Sen ska jag hem till mor min för att börja redigera bilderna från igår hade jag tänkt men det beror på vad klockan hinner bli! Sen ikväll blir det träning!

Min karl ringde förut och han har varit på vårdcentralen och fått reda på att han har halsfluss! Det suger ju verkligen... Känner mig väldigt skyldig... Min baby ♥

Nu ska jag kila iväg och möta mamma!
HEJDÅÅÅÅ

Yrhuvudet Gisela

Kategori: Allmänt

Ska fota Frida idag för mitt projektarbete! Kommer bli kanon eller vi hoppas på det iaf! 

När jag kommit hem på alla hjärtansdag efter en jobbig dag i skolan möttes jag av tio röda rosor och en chokladask som var placerade på vardagsrumsbordet. Sjukt mysigt! Jag älskar dig mest av allt Robin Andersson! Du är mina andetag ♥ ♥ ♥ ♥

Men hela alla hjärtans dag blev inte som jag trott.. Jag hade ju nämligen fått för mig att jobb stod på mitt schema för kvällen men icke sa nicke. Jag hade blandat ihop dagarna skulle jobba tisdag istället för måndag, typiskt mig! Yrhuvudet Gisela... Så blev att traksa hem efter ca 40 minuters häng på hemmakväll med Kristina. Eftersom min karl trodde jag skulle jobba hade han begett sig till gymmet därför stannade jag så länge på hemmakväll tänkte att jag lika gärna kunde vänta på honom där som hemma. När jag kom hem var baby redan hemma, en glad överraskning!




All makt åt Tengil vår befriare

Kategori: Allmänt

Under vår Histora lektion idag så hade Anna och jag några intressanta samtal.

Anna läste ur vår historiabok om 1800-talet och sa vad jag skulle skriva.
Anna läste högt -Om den stortyska lösningen skulle gå igenom skulle detta leda till att Tengil fick all makt sen skrattade hon.
Dum som jag va fattade jag inte vad det var som var så fruktansvärt rolig och skrev exakt det hon sa.
Jag - Du sa Tengil va?
Anna böjde sig då över för att titta på min dator och utbrister i ett ännu större skratt medans hon tar bort just Tengil i texten och istället skriver hon Habsburg istället.
Anna - Har du inte sett Bröderna lejonhjärta? Du vet all makt åt Tengil vår befriare? 
Jag - Just det! Sen skrattade vi länge!




Ett annat intressant samtal tidigare denna morgon..
Anna - Alltså på bussen imorse så trodde jag att jag skulle skita på mig!
Jag - Jasså, vad dådå?
Anna - Jo det var så att det kom ombord en utländsk kille och satte sig snett framför mig med en väska som han gömde under sin jacka och så satt han och bad! Pussade på sina fingrar och gjorde kors över bröstet och en massa såna där konstigheter! JAG TRODDE HAN SKULLE SPRÄNGA HELA BUSSEN! Jag tänkte messa till min mamma och fråga vad jag skulle göra, jag övervägde till och med flera gånger att gå av bussen!
Jag - HAHAHAHAHA!

Historia A med mupp Anna

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan med mupp Anna nu! Ska ha Historia och jag ser inte fram emot det något speciellt..

Har blivit dåligt med uppdaterande i helgen men det blir så ibland. Helgen har spenderast med min karl och den har spenderats med Ben&Jerry's och tv-tittande.. En riktig myshelg!

Idag är det alla hjärtans dag och jag ska jobba, hur romantiskt är det? Våran första valentine tillsammans och jag ska jobba, kuul. Vi hinner iaf ses en liten stund idag, älskling och jag! Nu ska jag lyssna på föreläsningen! BYE!

Can't wait

Kategori: Allmänt

Klockan närmar sig fyra och det betyder att jag snart är världens lyckligaste igen!
Ikväll är mysfaktorn på högsta nivå med massa mys och godis framför tv:n! Hur myysigt? Göööör mysigt!

Sitter just nu hos mor min men det är alldeles tyst, inte ett ljud så långt örat kan nå, om man undgår musiken jag spelar. Detta beror på att mor min och brorsan är i Motala hos våra kusiner! Har ändrat lite på designen men ska fortfarande fixas och trixas lite.. Nu ska jag ta mitt pick och pack och traska hem och vänta på min man!


Sandra och jag vintern 2008! Ser ni vad det står?

Telefonen i högsta hugg

Kategori: Allmänt

Gårdagskvällen kan beskrivas med ett ord LÅNGTRÅKIG! Men Johanna kom som räddaren i nöden och ställde upp på att gå ut i snöovädret med mig! Fick dissen på FB av henne så blev att ta upp telefonen och ringa na istället, när hon svarade fråga jag vad hon gjorde vet ni vad hon svarar den kvinnan? Jag ligger i badet? Vem svarar i telefonen när man badar? Inte jag i alla fall! Inte för att jag klagar för hon räddade ju min kväll, hon är för skön den där jäntan!

Designen är på plats nu dock kommer de ske en del småförändringar här och där! Måste nämligen resa på stjärten och traska hem till lilla mamsen för datorn jag har där har PS.. På tal om annat så är dagen idag är dag nummero tre på min penicillinkur och jag är nu smittfri enligt läkaren! HUR SKÖNT ÄR INTE DET! Att äntligen efter tre hela dagar få pussa på min karl och åhh helt underbart! Smälter lite! Nu ska jag hoppa in till badrummet för att skölja bort ögonfranssfärgen som suttit i alldelles för länge!


























Uppe med tuppen som man brukar säga!

Kategori: Allmänt

Var uppe och traskade redan vid sju imorse och var vaken till åtta kunde nämligen inte somna om efter att mannen min lämnat mig helt ensam. Tvingade dock mig själv till sömn igen vid åtta tänkte att jag kommer vara trött hela dagen annars och det vill jag ju inte.

Saker som jag har planerat idag
- Sola med min söta mamma
- Fixa en ny design (för någon klagade ju på denna *host*)
- Skriva på mitt projektarbete

Ikväll kommer kännas ensamt för älskling ska på Håkan Hellström med hans bror och jag ville inte följa med.. Har mig själv att skylla men kände att jag inte vill stå där och trängas när jag för det första inte är stormförtjust i hans musik. två är sjuk, visst känner mig inte så sjuk men har som en beläggning i halsen och huvudvärk till och från.. Men jag hoppas att de två får en rolig kväll i alla fall.. Medans de är där kan ju jag trixa med min design kanske? Stör mig sjukt mycket på att jag inte har PS på skoldatorn utan endast på datorn som är hos mamma. Måste fixa till den här med.. Men jag fattar ju inte hur man packar upp det och allt det där! Michaela kanske vill vara snäll och hjälpa mig ännu en gång? Eller Karin borde ju med kunna det hon kan ju det mesta den där kvinnan!



Älskar helt onödiga bilder hur underbart är inte det?
Jag vill ha sommar! Inte det som vi nu har, ursh fy och blä på det!

Hejsan hoppsan!

Kategori: Allmänt

Tänkte att jag skulle börja småblogga lite igen kanske? Vad tror ni om det?

Har träffat världens mest underbara människa! Och jag kunde inte vara lyckligare! Robin Göran Andersson jag älskar dig och jag kommer alltid göra det! Jag har aldrig känt såhär för någon annan än dig och kommer alltid finnas här för dig! ♥




Tror inte den här bloggen kommer bli lika poppis som den andre för jag kommer inte att lägga ner lika mycket tid på bloggen och kommer endast att blogga för min skull. Får se hur länge det håller kanske inte tycker det är kul längre? 

Nu ska jag berätta lite om vad som försiggår i mitt liv just nu! JAG HAR HALSFLUSS! Var på vårdcentralen igår och läkaren tog inte ens några prover! Han tittade i halsen och gav mitt ett recept man ba YES! Slippa sitta och vänta på en jädra massa prover och skit.. Så just nu ligger jag bara på soffan och degar.. HIHI! Det får man väl göra när man är sjuk eller? Igår på kvällen efter många halstabletter och vatten kom världens finaste hem med semlor! Hur söt är inte han då? Då kändes det mycket bättre, ja inte för semlorna alltså men för att min man kom hem! ;) Ja okej jag erkänner det kändes väl mysigt med semlan med, mihi!