TRÖTT

Kategori: Allmänt

En lugnt helg med jobb, sömn och massa mys !

Fredagen bestod av jobb till klockan sex efter det blev det att hyra med oss en film hem. Exam jag tyckte faktiskt den var bra men hjärtat låg och sov i mitt knä så jag antar att han inte tyckte det... Haha sötnos

Blev att ställa klockan till lördagen för lite mer jobb sen hem för att somna i sängen för att jobba lite till på kvällen! Söndagen tog vi en rejäl sovmorgon på sen begav vi oss in till Ikano! Och jag hittade lite smått och gott!! Tre par jättefina trosor, en tröja och ett par stövlar! Som ni ser här på bilden! JAG ÄLSKAR DEM! När vi kom hem käkade vi och somnade åter igen och kvällen spenderade vi i soffan!

Nä nu ska jag strax kila iväg för att jobba lite mer!! :)

Todays TISDAG

Kategori: Allmänt

Helgen har varit väldigt bra! Utekvällen var kanonkul tillsammans med en av världens bästa vänner! Söndagen var också väldigt trevlig och rolig om man bortser från att jag jobbade under kvällen.

Gårdagen spenderades på jobbet hela dagen. Dock med ett bankande huvud som kändes som ett bowlingklot. Huvudet känns fortfarande som ett bowlingklot men inte riktigt som igår! Var ute med Johanna en sväng förrut och gick spåret och köpte silverschampoo och lite annat nödvändligt som mjölk och bröd! :) Annars har jag spenderat dagen i soffan och kikat på Vampire Diaries! Ensam hemma kväll för hjärtat åkte iväg på speedway och jag orkade inte följa med så jag kör väl på maraton idag då! :) NEED TO BUY SEASON TWO!


Lalalalalala

Kategori: Allmänt

Gårdagen spenderades mestadels på jobbet 11-18 efter det mötte jag upp söta Eliza, vi handlade glass och gick vidare mot Hemmakväll där vi hyrde filmen I am number four som var skitabra! Traskade vidare hemåt hit och väntade på Sandra som tränar inför göteborgsvarvet eller vad det nu var? Haha Annars bestod gårdagen av en massa prat och sånt där som dagar brukar bestå av!

En rolig händelse under gårdagen! Sandra skulle börja äta på sin kiwi när jag och Eliza säger att vi inte är så förtjusta i det pga alla blåsor som vi får i munnen av det. Sandra börjar då att skratta och säger att hon trodde hon var påväg att bli sjuk för att hon hade så många blåsor. Hon fick alltså bara mer och mer blåsor för att hon åt kiwisarna men trodde hon var påväg att bli sjuk så därför åt hon ännu mer kiwisar, HAHAHAH! Sandra ibland alltså!

Idag jobbar jag bara några ynka timmar nämligen 10-14 efter det blir det hem och bara vänta på att klockan tickar iväg så man kan fixa sig lite inför kvällen som kommer spenderas i Norrköping med några brudar! Kommer bli kul! På söndag beger hjärtat och jag mig hem till Nina och company för lite födelsedagsfirande till Ludwig som fyller 15 sen på kvällen blir det ännu mera jobb denna gång på HK!

Åhh ni ska se vad fina liljorna är här hemma, det luktar underbart och jag älskar att ha riktiga och fina blommor ståendes här hemma! LOVE IT! På tal om blommor kanske det är dags att vattna murgrönorna som står i fönstren? Jaja efter bloggandet ;) Nu ska jag återgå till att fixa lite innan jobbet!

2011-09-14

Kategori: Allmänt

PUUHH! Vilken dag på jobbet säger jag bara! Har varit väldigt mycket folk vilket resulterat i att jag har haft saker att stå i! Men det är bara kul när det är folk! ;D Hjärtat kom ner och mötte mig vid kl 18 så gick vi och handlade lite saker till maten, blir lax, potatis och kall sås! MUMS FILIBABBA!

Hämtade ut vårat packet från CDON idag med! Måste ha blivit något galet när vi beställde för tydligen hade vi inte beställt hörlurarna som Robin skulle ha? Så vi fick bara våra böcker! Haha Robin har ju inte alls beställt någon Håkan Hellström bok utan en matlagningsbok och en bok med MJ! Så ikväll ligger jag i sängen och läser Ego Woman!

Måste skriva att jag möttes av en underbar överraskning när jag kom hem idag! Tre underbara rosa liljor, jag bara älskar liljor! Hur mysigt är inte det? Det komiska är att när vi gick in på matmarknaden pekade jag på ett par vita liljor och sa de där är fina helt utan vetskap om att det stod tre här hemma och väntade på mig! Jag älskar min pojkvän!



Igår innan läggdags var hjärtat väldigt upptagen och inne i Ipaden..
Jag - ska vi gå och lägga oss?
Robin - Mmm
Jag går och borstar tänderna, kryper ner i sängen medans han sitter kvar i soffan.
Jag - Kommer du?
Robin - Mmm
Han kom väl in i sängen ca 10min efter han svarat Mmm!

Life is marchin’ on, do you feel that?

Kategori: Allmänt

Vaknade med nackont och de sitter fortfarande i lite grann men förhoppningvis släpper det allt eftersom. Har redan hunnit med att duscha, äta frukost, diska, sortera tvätten, bädda sängen och plocka iordning lite smått allt detta från klockan tio! Haha onödigt vetande men det är ju de min blogg mestadels handlar om, right? Snart är det tvättstugan som gäller, har tänkt varva tvättstugan med VD så försöker hinna klart med allt städande innan jag går ner dit! Damma, kanske dammsuga om jag orkar, slänga lite skräp och sånt! Idag är det en riktig städardag... TRÅÅK. Och så kör vi på jobb imorgon igen.

Hjärtat är på jobbet som vanligt om dagarna och jag saknar honom massor! Natten inatt var så mysig låg och höll om varandra precis hela natten, det är inte så vanligt längre. I början var de jämt så men nu är det mer att man sover på var sin sida och man håller på varandra ett tag. Men sååå mysig natt!

Snabb och rolig update

Kategori: Allmänt

Hallojsan!
Sitter med Robins iPad i knät, var faktiskt lite småjobbigt att blogga med den... Jaja! Har jobbat hela dagen och det har varit sjukt lite att göra! Då går tiden väldigt långsamt, tyvärr. Men imorgon är jag ledig och då blir det tvättstugan varvat med förhoppningsvis lite städ och kanske lite VD, har snöat in mig på serien nu! Love it! Måste köpa säsong två snart :)

Var i Linköping igår och handlade lite småsaker som krukor och två murgröna som nu står i fönstren! Annars har vi beställt hem lite saker, Robin beställde hem ett par hörlurar, en bok med Håkan Hellström och en film med MJ, jag beställde hem två pocketböcker Ego Woman med Carolina Gynning och Egoboost med Blondinbella eller ska man säga Isabella Löwengrip? Hihi

Frulledulle

Kategori: Allmänt

Sitter och äter lite frukost och kikar på Grey's anatomy :) Längtar galet mycket tills ikväll! Middag och biomys! Jägarna 1 är ju väldigt bra och spännande så vi hoppas på att Jägarna 2  är minst lika bra!!

Vi var i Liköping igår en sväng med för att kika runt på stan! Jag kom därifrån med ett par nya skor, en tröja och ett stickat pannband till det kallare delen av året!

Ska snart röra mig ner mot jobbet 11-18, jobbar med Alice idag och då går allt mycket fortare! Att jobba tillsammans med någon är alltid roligare än att arbeta ensam!


Bjussar på dessa som är tagna för några dagar sen!

Duschen väntar!

Kategori: Allmänt

Var ju som sagt på speedway i tisdags och jag har nog inte varit så arg på lääänge! Sämsta speedwayen jag sett, någonsin! Efter två heat kommer de där jävla traktorerna som ska fixa iordning banan! De körde alltså två heat och sen kom de där jävla traktorerna HELA TIDEN! Såg ju för fasen den där traktorn åka mer varv än vad vi såg speedwayförarna?!

Under gårdagen var det jobb och det traskade på helt okej. Gjorde pastasallad och fy vad gott!! Jag älskar soltorkade tomater! MUUUUMS! Robin körde innebandy under kvällen så jag och Frida passade på  att dra ut en sväng i regnet! Alltid mysigt med regn om det bara inte pågår i flera dagar...

Idag vaknade jag vid halv tio ungefär och har städat sen dess... Alla dessa kläder som låg överallt och ingenstans.. Nu är de ihopvikta och fina! :) Måste hoppa in i duschen för att tvätta barret..  På tal om barret så fixade jag en donut i tisdags! Med hjälp av två stumpor och ett ben av nylonstrumpbyxor ;) Man tager vad man haver!

3 rätters

Kategori: Allmänt

I helgen överraskade älskling mig med en trerätters middag!
Förrätt - Skagentoast
Varmrätt - Oxfilé med skivade potatisklyftor, sallad och bea!
Efterrätt - Vitchokladmousse med hallon, nötter och strössel!
MMMMM! Suuuupergott och supermysigt!



Har precis städat iordning lite här hemma, så trött på all skit som ligger överallt!
Hade tänkt fixa iordning mig och sen se på lite VD!
Ikväll rör vi oss mot Norrköping för att kika på Speedway :)
Robin berättade även igår att han bokat biobiljetter tills på fredag, Jägarna 2!
Ska bli mysigt och kul, går nog ut och äter något innan med! :)
Nä nu ska jag trippa in i badrummet och fixa lite!
CIAO!

Köttfärssås på G

Kategori: Allmänt

Första dagen på nya jobbet som jag jobbade själv och det kunde inte gått bättre :)
Fick en beställning på bullar + göra ett presentkort! För er som inte vet har jag alltså nu börjat att jobba på Konditori Kvarnen! Roligt!
Hjärtat och jag har införskaffat oss lite nya serieboxar!
Robin köpte serie ett och två av Solsidan och jag första av Vampire diaries!
Båda serierna är skitbra! :) Började kika på Solsidan redan igår när vi kom hem! hehe
Jag är ledig imorgon så funderar på om jag ska kika på VD imorgon när hjärtat inte är hemma!
Eftersom han har ett starkt ogillande mot overkliga saker, helt till skillnad från mig!
Älskar allt med overkliga saker och DISNEY! Om ni inte sett nya filmen Trassel SE DEN! :)
Nu ska jag strax börja laga mat tills Robbbbbbin kommer hem! Han är och spelar innebandy!

Jag är såå rolig, visst?

Kategori: Bilder

Väntar på att Frida ska höra av sig så vi ska ses en sväng innan jag beger mig till HK för ett litet pass.. Känner verkligen inte för att jobba idag. Det känns tungt...

Bjussar på lite bilder som jag tog nyss.. Bara för att jag är såååå rolig

HAHAHAHAHA!!!!! Aee nu ska jag ut och träffa fruldooo! Seee ya
HAHA

2010-04-30

Kategori: Bilder



Sitter och kikar på en massa bilder, kom till den här och kan inte undgå att ångra mitt val av att klippa av håret till lite ovanför axeln... Jaja det är hår de växer ut så småningom...

Mallorca 2011

Kategori: Bilder

Ojj ojj vad vi haft det bra i veckan! Väderggudarna har bjussat på helt fantastiskt väder, 30+ varje dag!
Att vi solat och badat under veckan förstår nog varenda kotte.. Eller? 
Under kvällarna utforskade vi Port d'Alcudia, deras restauranger, butikerna, marknaden, hamnen och ja allt!
Varför springer tiden iväg så när man trivs så fruktansvärt bra?

Tog en taxi in till gamla stan en dag för att kika på den stora marknaden och tjena mittbena vad stånd det fanns?! Robin handlade en plånka och jag en klocka! Shoppande på resan var det inte så mycket av även fast vi åkte in till Palma som Natta rekomenderade! Dock är det ju en ganska stor fördel om man först och främst hittar till butikerna! Under resan har jag iallafall införskaffat mig en ring, ett par skor, en klocka, en ram och en bok, en sån där som man kan öppna och lägga ner kontrollerna i, och Robin två plånböcker, vad han nu ska med två till? Och en ny parfym + en väska :) Fast de var ju en hel del ändå..

Nätterna var varma och svettiga men vad förväntar man sig när jag och Robin delade på en 90madrass utan fläkt i rummet? Vi tackar gudarna för balkongen och dess vindpustar! Men mysigt de var det allt. 

Vad vore detta inlägg utan bilder?








Världens bästa studentpresent, jag älskar dig Robin!