Ett blogginlägg

Kategori: Allmänt

Men åhh vad jobbigt det här är! Jag har sett fram emot morgondagen ända sen i julas när jag fick biljetter till Rihanna av hjärtat i julklapp! Så självklart ska hon gå och bli sjuk och att konserten imorgon kanske inte blir av! Super tråkigt men vi åker ändå upp imorgon till vår vackra huvudstad och sover kvar på Radisson blu waterfront! Shopping och god mat! Om det nu skulle bli så tråkigt att konserten blir inställd har vi bestämt att vi ska gå på stand up med Johan Glans!! Roligaste komikern lätt alltså! På tal om stand up så var vi ju på det i tisdags med! Jag bokade biljetterna till oss för att jag visste att Robin ville se Hasse Brontén! Sen när vi kommer dit får vi reda på att han hade maginfluensa och låg hemma! Så vi tittade bara på första akten med Anna-Lena Brundin sen åkte vi hem!

På tal om annat har jag haft en super seg dag på jobbet idag, trött och yr! Men tiden tickade iväg ändå! Innan jobbet svängde jag in på Intersport för att fråga dem lite om Attract promenadband vilket slutade med att jag köpte ett! Blev ett vitt band! Funderade på ett rosa först men nej de är finare med ett vitt! Så nu börjar träningen!!!

Freeezing

Kategori: Allmänt

Har precis ätit frukost bestående av müsli yoghurt och banan! Intresseklubben antecknar. Morgonrundan i det inte så underbara vädret är avklarad. Nu fryser jag galet mycket så ska hoppa ner i ett bad alldeles strax tänkte jag!

Har beställt hem en ricinolja för håret! Ska tydligen funka skitbra om man vill få håret starkare och växa fortare! Hoppas på att få hem det snarast! Hoppas de ger resultat snabbt!

Ikväll beger vi oss mot Norrköping för middag ute och stand-up! Och kanske lite shopping på det ;)

F&F på TV

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på Filip och Fredrik! Där en av grenarna var att de fick se en bild på ett fotbollslag symbol och sedan placera på en karta från vilket land/stad laget var ifrån. Medans de tävlande inte vet något (näst intill) sitter hjärtat bredvid mig och säger både lagets namn och vart de kommer ifrån! Fotbollsintresserad?

Vi har haft Paranormal activity maraton! Så bra filmer! Hade tänkt se 3an på bio ikväll men vi ändrade oss och kör på en myskväll här hemma istället! Kanske nästa helg? We'll see!

På tal om annat så har köpt det superfina armbandet som är tillverkat i samarbete med rosa bandet som kommer från Lindex!

WIIIIEEEEE

Kategori: Allmänt

Lycklig tjej som sitter och skriver! Vi har nämligen köpt en lägenhet, jag och hjärtat! Handpenningen är precis överförd till Fastighetsbyrån, 27 500kr! En tvåa på 58kvm och den 2 januari flyttar vi in, mitt i julstöket! Vill måla, tapetsera, slipa, spackla och allt var det innebär att renovera en lägenhet! Vi har redan börjat planera vad vi ska ha var och hur de ska se ut! Kikat på nytt kakel till köket och golv till rummen, ska bli så sjukt roligt! Behöver jag säga att jag längtar?

HÄR HAR NI LÄGENHETEN SOM BLIR VÅR INOM EN SNAR FRAMTID!

Pillipill med Sonjas hår

Kategori: Allmänt

Gick en sväng till Sonja efter jobbet igår. Myste lite med Edvin som förövrigt blir hela 9månader idag! Han börjar gå nu med!!!! Han gick 4st steg igår när jag var där, såå söööt! Pillade lite med Sonjas hår efter att lillpojken somnat. Testade en ny frisyr som jag aldrig gjort så den är väl inte prima men ändå fin!


Vad tycker ni? :)

My heart beats for you Robin

Kategori: Allmänt

ÄCKLIGA JÄVLA LILLA FLUGHELVETE! Den har väckt mig två dagar i rad nu båda gångerna vid 8.30 men flugan har allt fått vad han/hon förtjänat.'

Har hunnit med lite under veckan! Jobb självklart men även ett frisörbesök hos den fina Jessika på Studio Hairart! Blev både färgning och klippning! Blev en bob och det blev satans bra!

Helgen har varit kanon! Började fredagskvällen med några trevliga brudar för lite filmtittandes. Blev Pirates of the caribbean i främmande farvatten den får en tumme upp!

Lördagsmorgonen blev vääldigt tidig.. Vi ställde klockan på 3.30 för att åka till ULLARED vid kl 4.00, måste ju komma i tid så man inte får stå i den där lååånga kön, nej de vill man inte! Blev inte så himlans mycket shopping ändå tycker ja inte! Men blev lite så som ljusstakar, dörrmatta, kläder, underkläder och lite annat smått och gott! Begav oss sen mot Falkenberg strandbad där vi bokat hotell över natten, suuuper mysigt! Promenerade längs stranden och kikade på solnedgången, det var underbart!!

Bilder på fina Falkenberg ooch ett från mitt frisörbesök