Sol och bad

Kategori: Bilder

Måndagen spenderades tillsammans med Ida. Först lite stek på lundby och sen vidare hem till henne för att spela lite kubb! Ida ledde väldigt stort till en början men jag tog in det så det slutade med vinst för mig! När vi spelar klart dök Elin upp! Vi åkte och  handlade lite jordgubbar och rörde oss mot skoggssjön, satt där och bara pratade om livet och njöt av jordgubbarna!

Gårdagen bjöd på lite jobb och efter det till biltema arena för att kika på Piraterna- Hammarby! Denna gång var vi inte ensamma för hjärtats bröder valde att joina oss på vår lilla utflykt! Mycket bra match! Det roligaste var när när Karpov (Hammarby) fick springa sista varvet för  att kamma hem en ynka poäng. Men vad gör man inte om man ligger i underläge? Det roliga var att när hans mekaniker tog emot cykeln vid mållinjen startade den som vanligt, stackarn hade alltså springit i onödan... Och vad var det för skitdomare då?! Gollob (Hammarby) gjorde så  att tror det var Sundstöm(Piraterna) ramlar av cykeln och far rakt in i sargen! Och domaren dömmer bort Sundström?! Hela publiken stod och buade!!!!!

Nu ska jag strax kila iväg hem till mor min för att fixa hennes hår! Sen senare hoppas jag på wakeboard, trots att jag är  bränd!! hehe :D



Kubbelikubb!

Koncentrerad?

I väntan på Elin, tror fasiken detta är det ENDA kort jag någonsin kyckats vara i luften på alltså...

I vanliga fall ser jag alltid ut såhär på alla "försök till hopp" kort!

Times fly by

Kategori: Bilder

Idag firar jag och hjärtat 1 år! Fatta ett helt år har redan gått! Tiden har sprungit iväg ju? Känns som om det inte var länge sen vi lärde känna varandra! ♥

Ja men var är det som har hänt i mitt liv dårrå? Jo det kan jag ta och berätta! Min nya fina rosa dator har anlänt och det är faktiskt den jag sitter och skriver på nu! Love it! I  torsdags ringde mobilen och det var ingen mindre än Ida(Hemtex) hon undrade om jag hade möjlighet att jobba några timmar och jag hade ju ingenting för mig så jag traskade mig neråt!

Nu tror ni alla att jag ska skriva hur bra och rolig min midsommar var men faktum är den att jag jobbade 14.30-21, inte så roligt men tyvärr kan inte allt här i livet vara en dans på rosor! När klockan närmade sig nio kom det en snygg man i en snygg bil och väntade på mig precis utanför. Vi åkte upp till hans mamma för att vara lite hundvakt till en söt hund vid namn Isor! Myste till en film och av varandras sällskap som man säger!


SÖÖÖÖT

12 röda rosor = 12 månader ♥ Btw ser ni det fina kortet hjärtat ramat in?

Peta näsaaaa! Hoho

Min nya fina! Lägg märkte till maraboun i bakgrunden som jag snart ska smaska på!

Ha en fortsatt trevlig kväll för det ska jag!!!!!!

Mycket trevlig dag igår

Kategori: Bilder

Målilla hela dagen igår! Det första vi gjorde när vi kom dit var att lasta av allt det Cloetta godis vi hade med oss och det var inte lite det! Var alltså där med Cloetta Håkan och var VIP! Gick runt bland förarna backstage som man säger och kände oss astuffa. Robin envisades med att jag inte riktigt förstod hur många som skulle vara avundsjuka på mig och hur många som skulle önska att vara i mina skor just då för att jag fick gå i depån och se allt så nära! Andreas Jonsson är som Zlatan fast i speedway världen och jag stod max tre meter ifrån honom! COOOLT!

Speedway mellan Piraterna och Dackarna! Helt sjukt spännande match! Fyra heat in i matchen stod det fortfarande lika! Dackarna vann endast 1 av 15 heat, haha! Matchen slutade 39-51 till Piraterna! Woop woop!

Just i detta nu sitter det en glad älsking på bussen upp mot Stockholm för att se Foofighters ikväll tillsammans med några av hans grabbkompisar! Och jag ska snart börja jobba! 14-18 på Hemtex kör jag idag! Fick hoppa in åt söta Ida som tyvärr inte kan jobba idag! Direkt efter jobbet sticker jag hem till Sonja och lille Edvin för lite kvällsmys!

Det började fyllas på med åskadare!
1,2,3,4 KÖÖÖR! En av alla starter!
Påväg ut från the ladies room möttes jag av en storbildsTV (matchen var TV-sänd) i VIP lobbyn och vem står inte i bakgrunden om inte min snygga man? Hehe
Här sliter de allt grabbarna! Direkt efter bilden är tagen fick jag springa dit för att hjälpa dem! Det tar nämligen tre personer för att få ner lite kartong i en väska!
När matchen var slut var det inte många människor kvar... Alls..

gladtjej.com

Kategori: Allmänt

Dags att uppdatera lite nu igen! Helgen har bestått av framförallt jobb! Söndagen spenderades mestadels med soffhäng med världens snyggaste man! det låter inte illa det va?! Nej inte det minsta!

Nu snart ska jag bege mig mot skatteverket för att äntligen adressändra! Japp nu blir vi sambos på riktigt! Åhh vad jag gillar det! Att kunna säga min sambo! hehe. Dagen bjuder även förhoppningsvis på en träff med Ida! Måste bara berätta en riktigt rolig och spännande sak med! Min stora dag har ordnat så bygglov kommer hem till Robins pappa för att renovera om Adams rum! HUR ROLIGT ÄR INTE DET?!

Eftersom jag valde att inte behålla skitskoldatorn så har vi nu beställt en ny till mig! Vill ha den nu men får den i veckan någon gång, får den som en för tidig födelsedagspresent och jag fyller i augusti, hehe. Vi beställde även en ny dammsugare, väldigt behövligt må jag säga! Men även en mixer så nu blir det smoothies och milkschakes till maxgränsen!

Här har ni skönheten som blir min inom ett par dagar! Acer one happy pink!!

Här händer det grejjor!

Kategori: Bilder

Ojojoj vad det hänt saker de senaste dagarna! I onsdags åkte hjärtat och jag in till biltema arena för att hejja på Piraterna i matchen mot Vargarna! Vi hejjade på ganska bra för de vann och det firade vi med pizza! MUMS!

Gårdagen bjöd på fikamys tillsammans med Sonja och lille Edvin! Edvin som börjar bli så stoor (5 månader nu)! Hänga på armstödet i vagnen och kika ner på marken som rör sig det är spännande saker ska ni veta! Även löv och träd är spännande! Så söt! :) När klockan tickade iväg bestämde hjärtat och jag oss för att åka upp till Blåvik för att grilla lite under kvällen i det fina vädret! Så mysigt och goooott framförallt!

Peppar för jobb 16.30-23 sen jobb imorgon 14.30-23 PEPPA!




Slarvmaja

Kategori: Bilder

Alltså jag måste vara den mest slarviga personen i hela världen... Eller ibland känns det som så i alla fall. Har de senaste månaderna både hittat och lagt mina glasögon på någon plats där jag banne mig inte kan finna dem ett flertal gånger! Åhh blir så trött påt..

Jaja jag har tagit studenten och hela den skiten är nu över! Ja alltså skolan! Så skönt att aldrig mer behöva sätta min fot i en skola med syftet att plugga! Ja om jag nu inte om några år väljer att plugga vidare men de har jag inga planer på än så länge!

De fyra första bilderna är snodda från FB och de andra är taget med mobilen! Bjussar på dessa för syrran har ju inte skickat bilderna till mig än! Pik till dig syrran ;)

Haha

Kategori: Bilder

Resten av ditt liv

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att hjärtat ska komma hem! Han har varit och åkt wakeboard med några vänner i det fina och underbara vädret! Vill ni veta vad jag gjort? Jag har jobbat! :) Hemtex 11-15, jobbade ensam sista timmen och stängde helt själv! Lolita visade mig bara vad det var jag skulle göra och det kunde inte gått bättre ;) Peppar jobb i kväll med mellan 18.30-23-05 på Hemmakväll! Eller ja peppar och peppar vet jag väll inte skulle hellre slänga på en saftig köttbit på grillen och njuuta av vädret!

Bara för att jag är så otroligt romantisk och älskar min pojkvän så jädrans mycket fick han en ljuuuvlig ros av mig här om dagen! Den har en fin plats i vårt fönster!

Ruuubrik

Kategori: Allmänt

Håller på att bli sjuker.. Eller jag är ju redan så gott som sjuk! Halsont, näsan rinner och en tung känsla i huvudet. Tummen upp! Tänkte ha stannat hemma från skolan idag men fick reda på att datorn måste lämnas idag annars får man en faktura på 4000kr och de känner jag ju absolut inte för att betala, den är ju knappt värd 500kr?! Så måste in och lämna den en sväng iaf..

Gårdagen bjöd på ett hejdundrans väder vilket man absolut inte kunde klaga på! Men jag är ju ganska bra på det "Åhh vad varmt det ääääär". Jag och mamma stekte i några timmar så nu är jag förhoppningvis några grader brunare! Välbehövligt..

Bara för att jag inte visat min tattoo tidigare så gör jag det nu! Tatueringen står för styrka och mod.