Får vi följa med?

Kategori: Allmänt

Inflyttningsfest i lördags och det var en riktig jävla toppenkväll! Tack alla för en galet rolig kväll! Skrattade flera gånger så jag fick ont i magen!

Ledig dag idag och jag fick mig en överraskning vid ett hugget! Robin traskade in genom dörren och hade fått sluta tidigare! :) vi passade på att åka in till ikano för lite shopping. Både för kläder och lite fina saker till vår lägis! En hylla, en lyckta, två ljushållare, ett par shorts och ett linne rikare blev vi där! Självklart blev det en tripp till Mio med! De har så himla fina grejer! Där fann vi en vas och ett lejonhuvud! (klart vi ska ha lejon när jag är lejon i stjärntecken)! När kvällen närmade sig plingade det till i mobilen min, Natta undrade om hon kunde komma förbi en sväng! Och det är så jag spenderat min kväll, i gott sällskap! Tjejprat om allt och inget! Eftersom Robin är ledig imorgon med och jag börjar vid elva så passade vi på att hyra en film tills ikväll! Hjärtats val idag, jag valde i går! Mitt val igår blev Avatar, har tjatat om att jag vill se den jättelänge och den var mycket bättre än minnet vill minnas! Robin tyckte med om den det vet jag, bara att han inte riktigt vill erkänna det ;) eller hur hjärtat?

 

Tröttis idag

Kategori: Allmänt

Åhh vad jag är trött idag! Men ingenting planerat, orkar inte. Jo en lunch med min pojkvän på på lunch. Mumma!

I tisdags tog jag mig en tur genom Mjölby också kallat en morgonpromenad. Invigde mina nya skor (och nej de är inte de jag fick av Robin utan ett par nya för utomhusbruk) easytone, finna inga bättre och det bästa av allt är att de faktiskt finns i min storlek, 35! Skulle säkert kunna haft en storlek mindre men de fanns ikke. På väg hem passade jag på att smita förbi Sonja för att träffa prinsen! Han sov så jag stannade en stund tills han vaknade. Bara för att få pussa lite på honom! :) annars blev det en storrensning i mammas källare. Och det behövdes om jag säger så!

Världens sötaste lillkille!

Helgen

Kategori: Allmänt

Vi ligger i sängen och tittar på tv! Vilket vi gjort nästan hela dagen! Fast jag har sovit en hel del med eftersom jag inte mådde sådär jättebra förut! Kunde knappt äta förut för jag kände mig proppmätt trotts att jag bara ätit en tallrik flingor till frukost och det var ungefär 4timmar där emellan? Kände mig jätte lustig i hela kroppen men det har gått över nu som tur är :)

I fredags var Sandra och Frida här och vi drack lite rosé och hade lite frukt/choklad till! Mumsigt! Jättemysig kväll med två av mina bästa vänner :) Igår var Robins mamma, Benny och Robins mormor och morfar här på middag! Vi bjöd på potatis och rödlök i ugn tillsammans med fläskfilé och en supergod sås! Till efterrätt hade hjärtat fixat en glassbomb med sorbet! En favvis från och med nu! :) Också denna kväll blev supermysig och trevlig! :)

Nu ska jag krama om min pojkvän och tända några ljus och sen ska vi mysa ner oss ännu en gång i sängen och invänta kvällens Wallander :)

Friday and im in love

Kategori: Allmänt

Fredag! Och jag känner glädjen! Visserligen ska jag jobba imorgon också men humöret är på topp ändå! För jag har en pojkvän som är underbar och för att jag idag ska jobba med Alice och jag har snygga brudar som kommer förbi mig ikväll och dricker lite och bara umgås! Ska bli så mys! Och jag sitter just nu och kikar på Greys!

Over and out

Hallojsan!

Kategori: Allmänt

Mysig alla hjärtans dag! Började dagen med att möta upp Sandra för lunch på Gusto, älskar deras pastasallad! Sen begav vi oss till Hargsvägen där Sandra och Anton köpt en lägenhet! Så kul! Påväg hem tog jag en tripp förbi Sonja för att träffa lilla killen en stund! Så jäkla mysig han är! Fick kramar bakifrån när jag satt på golvet och lekte lite med honom det gjorde mig glad! Sen hem för att vänta in Robin som jobbade till fyra som vanligt! En glad pojkvän som kom in genom dörren! Fick jättefina Victorias Secret underkläder! Blev jag glad eller blev jag jätteglad? :D och hjärtat fick ett tangentbord till sin ipad! :) orkade inte slänga ihop världens romantiska måltid så vi körde på McDonalds! Haha sen myste vi på kvällen med tända ljus och med lite chips! :)

Igår fick vi våra efterlängtade köksluckor/lådor! De har ju varit inlämnade på lackering! Och superfina blev de! Bara att få upp handtagen nu med då! :)

Undrar om jag någonsin kommer bli klar med den här dödskallen! Men såhär långt har jag iaf kommit! :)

Alla hjärtans dag

Kategori: Allmänt

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det alla hjärtans dag! :) jag gillart! Men det är väl såklart ingen som har missat det? Ska mysa järnet med mitt hjärta ikväll! <3

Igår var det jobb och så lite folk har det nog inte varit på länge! Men dagen trippade på väldigt fort ändå! Både Karin och mamma kikade förbi en sväng på fiket och resten av dagen spenderade jag med att lösa korsord! :) som den tanten jag egentligen är! Funderar på att köpa någon korsordsbok som man kan ha där nere när det är lite att göra! ;)

Gårdagskvällen spenderade jag med fina Frallis! Vi handlade först lite käk (tacos) som jag och Robin skulle bjuda på sen gick vi förbi Hemmakväll för att se om vi kunde hitta någon bra rulle! Vilket vi faktiskt gjorde! Going the distance med Drew Barrymore! Mycket mysig kväll med skratt!

Idag ska jag träffa Sandra en sväng! Vi skulle luncha när hon slutat jobbet för hon lär vara hungrig efter allt slit :) nu ska jag hoppa upp ur sängen och fixa lite! :)

Slog mitt rekord på wordfeud igår med! Så jäklans glad jag blev när jag fick de! ;D

Hej på er

Kategori: Allmänt

Hyrde filmen Försvunnen i fredags och den var grymt bra! En riktig nagelbitare! Låg i sängen med täcket uppdraget över ansiktet flera gånger! Och det är inte likt mig! Fick lite smått panik för det var så spännande! Lördagen bestod av jobb och på kvällen kikade vi på Mello och vilket skämt? Är det verkligen det bästa Sverige har att erbjuda? Idag har vi legat i sängen nästan hela dagen! Blev en sväng för att handla lite nödvändigheter till middag! Det bjöds på biffar, potatis, brunsås och lingon från Robin :) nu har vi återtagit platsen i sängen och väntar på att Wallander ska börja! :)

HAHA

Kategori: Allmänt

Förlåt men vad ska man säga..

Flätor

Kategori: Allmänt

Jag har fått en kärlek till flätor! Så himla fint! Vill ha längre hår nu så jag kan pilla och försöka trixa lite med mitt eget hår! Svårt när man bara har hår som når till axlarna!

Myskväll

Kategori: Allmänt

Jobb dag idag och dagen har sprungit iväg! Brorsan kom ner och tog en fika med mig! Eller jag drack ju bara en kopp te om det räknas som fika? Efter jobbet tog hjärtat och jag oss en PW/joggingrunda genom Mjölby! När vi kom hem kurrades det rejält i våra magar så vi slängde ihop lite chili con carne, var supergott trots äckliga bönor men de smakade inte så mycket! :) nu ligger vi i soffan och myser till Får vi följa med? Med Filip och Fredrik :)

jag kan nudda näsan med tungan! Det visste ni inte va?

Biggest Loser Sverige nästa?

Puuuuuussas lite me varandra gör man när man är kär :)

RAW COMEDY CLUB I LINKÖPING

Kategori: Allmänt

Så sjukt rolig dag igår! Först jobba med en av världens snällaste och roligaste personer jag känner! Fina Frallis! Kissing your ASS känns det som men det är bara sanning! Efter jobbet och städningen bar det av hemåt för att käka någonting innan kvällen! Bestämde oss för att testa den nya Kina restaurangen som ligger precis bredvid där vi nu bor! Iallafall ursunkig restaurang, personal som pratar engelska men maten alltså shit vad god! Så jäkla kryddigt så det bränner i munnen! Precis sånt som jag älskar! Om ni någon gång bestämmer er för att gå dit kan jag varmt rekomendera A2 i deras meny! Var strimlad biff, paprikabitar, kryddstark sås och ris! Sjukt gott! Till fick man chips och någon annan liten sallad? Vet inte riktigt vad det var men smakade helt okej!

Kvällen spenderade vi i Linköping på konsert och kongress såklart! Vad annars? Tillsammans med min kära mamma och Robins kära mamma! Tittade på RAW COMEDY CLUB! Mårten Andersson, Kodjo Akolor, Messiah Hallberg, Marica Carlsson, Måns Möller och Flip Schultz stod för underhållningen! Och jag höll på att dö av skratt! Kvällens bästa var lätt Flip Schultz! Dock skämtade han ju på engelska men alltså så jäkla rolig människan var! Skämtade bland annat om det svenska språket men de går inte förklara för då blir det bara så lame. Man måste ha varit där för att förstå! Älskar stand up!

Här får ni två bilder! Första från igår och andra från just nu! Min kära pojkvän som ligger och pratar med mig, helt ovetandes om att jag tog det här kortet! :) men söt är han det kan man inte säga någonting emot!

Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen som man brukar säga

Kategori: Allmänt

Åhh håller på att bli sjuk! Täppt i näsan, ont i huvudet och ont i halsen! Jag orkar inte! Varför måste jag alltid bli krasslig när Stefan och Eva är bortresta? Då när det liksom inte finns tid till det? Jaja tre arbetsdagar till sen en ledig dag! :) får stå ut och dricka lite te och äta halstabletter!

Skulle ju ha dansat igårkväll men det gjorde jag inte! Gick dock dit en sväng men kände mig lite för dålig för att hoppa runt och grejja! Kanske bra de för annars hade jag kanske varit ännu värre idag? Ligger fortfarande i sängen och kikar runt lite! Myser ner mig under täcket! Saknas en tv då hade de varit kanon! Och en kopp te! Börjar kl 13 idag så de är väldigt slappt!

Bilden bjussar jag på för att du syrran tyckte jag var dålig på det där med bilder ;) på bilden har jag bästaste Frallis skönaste tröja som jag nog tänker sno av henne någon dag! :)

Teckning nummer ett

Kategori: Allmänt

Första teckningen klar! :) och jag är faktiskt nöjd med tanke på att jag inte har målat sen jag var liten! Fasiken så svårt det är att måla ögon! Måste öva på det! :) ioförsig är ju allt ganska svårt när man inte är van! ;D här kommer några bilder på teckningen och början på den nya! ;)

Början på nya teckningen har ni här!

Och första teckningen har ni här! Lite mesig med skuggningen! Och ögonen som sagt! Haha

1 februari

Kategori: Allmänt

Blev supernöjd med håret som jag alltid blir hos Jessika! Slippa den där fula utväxten! Det blev att handla lite grejjer till teckningarna! Kommer bilder lite senare när jag fått ihop några st!

I helgen hade vi Robins pappa Göran, Annica, Adam och Jesper här hemma och bjöd på middag! Riktigt trevligt! Och på tal om något helt annat! Igår fick vi hem våran nya säng! Åhh så härlig och skön den är! Framförallt hög! Blir ju nästan lite höjdrädd när man ligger och och kikar ner!

Idag är det ännu en dag som kommer bestå av jobb till klockan sex och sen lite städ! Sen blir det dans på kvällen! :)