Before i die - Del 2

Kategori: Bilder

Bilderna kommer från tumblr













Helgen

Kategori: Allmänt

Fredagen började inte riktigt som jag hoppats på! Tvättade håret på torsdagskvällen men på något underligt och mycket mycket irriterande sätt var håret fortfarande skitigt när jag gick upp eller det uppfattades som skitigt iallafall! Ska bli så skönt att gå till Jessika på torsdag och fixa kalufsen lite! Det behövs!

Lördagen spenderades på jobbet och sen mys på soffan ett tag innan vi begav oss hem till Göran och Annica för lite julbord! Trevliga människor och god mat! Efter det åkte hjärtat och jag förbi Hemmakväll och hyrde Bridesmaids och självklart köptes det lite godis! Rolig film så den rekomenderas! :)

Igår tog vi oss en sväng till Norrköping för lite shopping! Blev tre tröjor och ett par byxor för min del men endast ett par byxor för hjärtat! På vägen hem stannade vi till på kinarestaurangen och köpte med oss mat hem! Jag fick min efterlängtade migoreng! Muuuums! Kvällen spenderade vi framför Beck med fruktsallad och glass! Vilka flötisar vi är!

Ikväll drar jag och mamma oss ner mot solariet en sväng! Men innan det en löparrunda på mitt nya löparband!! Hihi nu ska jag strax börja röra mig mot jobbet! 11-18 hade bra så hörs vi! ;)

Och eftersom min mobil inte vill att jag ska blogga med bilder så blir det inga! ( den bara laddar och laddar och sen säger den att det inte går att ladda upp bilden/bilderna.. Får bli en bildbomd framöver!)

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Är redan klar för jobbet! Skulle tvättat håret men fick bli torrschampoo istället! Orkar inte vänta på att håret ska lufttorka eftersom min hårfön inte har kommit än! Nu har det gått en vecka? Borde komma idag eller imorgon tycker jag! Borde städa men orken finns liksom inte där...

Volumastern är superbra! Blev asbra med volymen och var skitlätt! Kanske tog lite tid men de är de fan värt alltså! Tack ännu en gång hjärtat!

Igår efter stängning, dammsugning och skurning av golvet på jobbet begav jag mig till Bokia tillsammans med Alice och Amanda för deras rabattkväll? Eller vad man ska kalla det! Blev två små julklappar till lilla Edvin! Även en till bror min! Så nu är det bara ett fåtal kvar! Förra året var jag klar med julklapparna redan i början på november hehe.. Efter det ringde jag Natta som redan var här hemma tillsammans med hjärtat! Blev en pratkväll om både det ena och det andra! :) Photoboth var något hon tyckte var skitskojj så kommer troligen någon bild längre fram när mitt internet vill börja bli lite snabbare! :) nu ska jag käka frulle!

Snart är det juuuul, me like

Kategori: Allmänt

Helgen var kanon! Fredagskvällen spenderade jag mestadels med hjärtat men när han skulle iväg till jobbet så kom Karin hit en sväng! Vi kikade på Eclipse! Laddade upp inför lördagen som spenderades i Linköping med fina brudar! Vi åt på Ming Palace och sen vidare mot bion för BREAKING DAWN! Så bra, så jävla bra säger jag bara! Och nu är det ett helt år innan sista filmen kommer! Söndagen gick åt till att tvätta och mysa framför Beck med lite chips och dipp!

Fick en underbar överraskning av min fina pojkvän igår innan jag skulle trippa iväg till solariet med mamma! Gick in i badrummet för att tvätta bort sminket när hjärtat kommer in när jag är klar och böjer mitt huvud bakåt framför spegeln. Medans jag tror att han bara ska busa lite med mig MEN där över spegeln stod kartongen!! Kartongen med en björn axen volumaster! Tror ni jag blev glad eller??? Han hade ju kunnat vänta med att ge mig den till jul men inte gjorde han det! Min pojkvän skämmer bort mig!! I love you <3

Hemma hos mor

Kategori: Allmänt

Jobbat idag, även denna dag 6 timmar + städ, slappppt! Jag tror jag kommit på hur sladdjävlen till hårfön har gått av nu med! Klämts i dörrn förhoppningsvis! Men har jag iallafall beställt hem en exakt likadan rosa söt hårfön tillsammans med en liten rosa plattång, såå sööt! Bra på resor och liknande att ta med en lite mindre, perfekt! På tal om leveranser så fick jag ett mail om att min beställning från ELF kommer bli lite försenad pga att de fått många beställningar. Me don't like! Men som man brukar säga den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Sitter hemma hos mor min just i detta nu. Robin är på bandy så jag tänkte att jag kunde gå hit en sväng! Ikväll blir det pastasallad! Åhh så himlans gott! Blev ännu mer sugen när jag såg att SÖTANNA hade lagt upp en bild på hennes pastasallad på sin blogg.. Vattnas i munnen, HUNGRIIIG! Imorgon vankas det ännu en dag med jobb men denna gång 7 timmar, wehoo haha! Ge mig heltid någonstans?

Tänkte bege mig till frisören snart igen men jag vet i fasiken om jag ska vara blond eller brunett? Om jag ska fortsätta vara blond har jag tänkt bli ännu ljusare! Tycker det är så fint att vara blond men vet i fasiken vad jag ska vara! Vill vara blond men tycker inte jag passar så bra i det? Är det en ovana efter ett x antal år som brunett? VAD TYCKER NI? 



Tänker på snö, tomtar och jul när jag ser den här bilden och snart är det JUL OCH MYS IGEN!
Bilden är från december 2008! Mitt långa hår, saknar... SPARA SPARA SPARA, YES YES YES! Lär ju ta evigheter att få det att växa ut... Borde gömma plattången för mig själv...

 

Hallojsan

Kategori: Allmänt

Vaknade vid halv tio dock inte så värst utvilad! Sen kl sju imorse har jag legat i sängen och vridit och vänt på mig! Känns som jag inte sovit någonting men måste ha gjort det för att tiden gått så snabbt? Hatar när det blir så! Jaja idag har jag jobbat! Bara 6 timmar + städ så det har varit helt okej! Har jobbat med söta Amanda och det är skönt, tiden går lite fortare då! :)

Igår mös vi i soffan med vår goda lax, potatis och kalla sås! Mums så underbart gott! Jag hade tagit med mig lite smått och gott hem från jobbet som vi mumsade i oss en stund efteråt med! Ni vet sånt där som man egentligen inte får äta under veckodagarna ;) men gott var det med! Kikade även på ännu ett avsnitt av Band of brothers, började kika på det i helgen och jag måste säga att det är väl helt okej! Att det är en sann historia är ett stort plus! Tänk att det faktiskt var sådär i Tyskland ett jädra bra tag... Hemskt är det enda ord jag kan säga...

Har köpt biljetter till Breaking dawn part one nu som visas på lördag kväll! Wohoo! Vi blir ett gäng tjejer, 6st rättare sagt, som går ut och käkar något gott och sen efteråt drar oss mot biografen för filmen! Hoppas bara filmen är lika bra som boken men det är den väl inte eftersom alla andra böcker är bättre än filmerna :) På tal om Twilight så köpte jag den nya boken om Bree Tanner för att tag sen! Har bara läst en del av den men har inte riktigt fastnat för den.. Jag vill ju läsa om Bella!

KUL ATT HITTA HÅRFÖNEN MED EN AVKNIPSAD SLADD!! Eller ja den ser avknipsad ut.. Hur fasiken har det gått till? En råtta? Nej ursh blä det hoppas jag verkligen inte!! Så nu måste jag köpa en ny hårfön..

Tröööööött

Kategori: Allmänt

Hjärtat är och jobbar i Cloetta center så jag har varit ensam hela kvällen.. Så kvällen har spenderats med lite träning på promenadbandet och tv tittande! Det vankas jobb hela veckan, även lördag! Och jag är dödstrött men vill inte gå och lägga mig utan hjärtat bredvid mig! Så tomt utan honom och så drömmer jag bara en massa lustigt utan honom! Som den gången jag drömde att Sandra dött och alla var superledsna över det medans jag trallade runt och sa "nää men Sandra är inte alls död" trodde inte ett ögonblick på det! Eller när jag drömde att Michaela var en bov som knutit fast en fiskelina på fruktskålen och drog ner den så jag blev livrädd medans hon själv tittade in genom brevinkastet och tyckte det var skitskojj? Drömmar alltsåå....

Så mycket bättre

Kategori: Allmänt

Så mycket bättre står på tvn och ikväll är det Timbuktus tur! Kul! :)

Gårdagens och dagens jobb passerades väldans fort men de blir väl så när Allisbrallis och jag har skojjskojj på jobbet! Efter jobbet igår mötte Ida upp mig och vi begav oss mot Hemmakväll för att hyra någon film, blev Something borrowed! Mycket bra så rekommenderar den till er som inte sett den! Idag har vi inte gjort något speciellt alls här hemma! Har färgat hjärtats hår det är väl allt! Blev skitbra! ;) Annars är det allmänt lugnt! Skööööönt!

Alice tipsade mig om en skitbra hemsida med billigt och bra smink! Eyeslipsface.se ELF kikade runt ett tag och hittade en massa jag ville ha så självklart blev det en beställning! Längtar tills mitt paket kommer!!! Känns som julafton hahaha! :)

Städning

Kategori: Allmänt

Skulle träffat Sandra idag men hon fick hoppa in på jobbet lite tidigare! Då tänkte jag att jag skulle ta en lugn dag och vila upp mig lite men det gick inte så fruktansvärt bra för det slutade med att jag nu har storstädat hela lägenheten! Dammat, dammsugit, diskat, plockat undan och slängt en massa skit! Har även varit och köpt några liljor! Älskar dem! Blir en överraskning för hjärtat att jag fixat till det här hemma!

Tur att jag köpte hostmedicin häromdagen för jag hade verkligen nytta av den inatt! Det är så jädrans jobbigt med hosta, speciellt när man försöker sova! Värst är ju att jag håller Robin vaken med hostan...

Glögg

Kategori: Allmänt

Natten till idag var verkligen ingenting att hurra för.. Vaknade vid tre snåret med slemhosta som har en sån där fruktansvärd sveda men utan någon som helst hostmedicin här hemma.. Slutade med att jag hämtade ett glas med vatten + strepsils! Så idag har jag varit på Apoteket och införskaffat oss lite hostmedicin ifallutifall att det skulle bli likadant inatt igen! Ni vet i förebyggande syfte som man brukar säga ;)

Träffade Sonja och lillkillen ett tag iallafall! Så söt han är alltså, så sjukt mysigt med en liten krabat som springer runt! Kanske är dags snart? Nää nu skojjar jag lite! Några år till innan vi siktar in oss på det! :) Springer runt och pekar på allt och frågar "Ä dä? ?" Blev iallafall lite småprat om det mesta sen blev de en tur till BVC för Edvins 10månaders kontroll! Sonja var lite orolig för att gå dit men allt var frid och fröjd! Så det var ju ingenting! :)

Just nu sitter hjärtat och ja i soffan och kikar på Äntligen hemma! Har druckit årets andra glögg för i år! Här är vi tidigt ute! Jag hade nyss ett stort skrattanfall.. Tänkte skojja lite med Robin genom att trycka upp en vindruva under överläppen! Men jag tyckte det var roligare än han gjorde så jag låg nästan dubbelvikt här i soffan av skratt! Ja gudars har nog inte skrattat så sen vi var hemma hos Robins pappa och Robin spelade lite efterbliven :)

Bjussar på två bilder! En på hjärtat och en på mig när vi myste/busade med lilla Isor!

Sjuklingen orkar inte vara sjuk

Kategori: Allmänt

Jag orkar inte bli sjuk! Jag vill inte bli sjuk! Känner mig hängig och nere! Täppt i snoken och lite små hosta! Tänkte ha inviga promenadbandet idag men eftersom jag inte känner mig kry så skippade jag det! Får dricka massor te! Enda fördelen med att vara sjuk! Man kan dricka hur mycket man vill! Mumma! Imorgon är jag ledig iallafall! Borde väl ligga hemma under täcket men nej! Jag ska iväg för att träffa Sonja och lillkillen Edvin! Får hålla mig lite på avstånd från dem så jag inte smittar ner dem! :)

Kokosnöt var någonting jag köpte häromdagen! Det var inte förns vi kom hem som jag tänkte på hur fasiken man öppnar den? Sökte på Google, vad annars? Och fick inspiration! Det jag nu behövde var en hammare! Jag slog och slog och slog på de vis tjejen i videon gjorde men tydligen var jag inte tillräckligt stark så Robin fick öppna den! Då kom de andra bekymret! Hur äter man en kokosnöt då? Jag satt med en sked och kniv men de var ju dö svårt? Någon som kan förklara? Annars få vad har vi roat oss med? Jo vi var ute och gick här om kvällen och försökte att gå raka i uppförsbacke! Det går inte!! Men skojjigt var det!

Ska börja laga till lite mat innan hjärtat kommer hem! Så ska jag börja

JAG VILL HA SOMMAR NU!

Before i die - Del 1

Kategori: Bilder

Saker jag skulle vilja uppleva innan jag dör!








Bilderna kommer från tumblr.com

Rihanna

Kategori: Bilder

Stockholm var underbart! Hotellet var underbart och med en finfin utsikt över stan! 14:de våningen och utsikt mot bland annat globen och statshuset! Och självklart frukost på sängen dagen efter! ;) Och Rihanna då!!!! Alltså jag vet inte vart jag ska börja? Hon var så grymt duktig och sjukt bra! Så himla talangfull! Sjöng sjukt bra live! Vill se henne igen! Sån tur vi hade med att vi hade biljetter till hennes andra spelning i Sverige, första i Globen! TUR säger jag bara!!! Annars hade Robin fått se en rejääält besviken tjej! Blev också endel kikande i butiker men de är som vanligt när man vill shoppa massa nytt! Då hittar man självklart ingenting! Blev bara ett par byxor och ett par skor! Hjärtat köpte bara en tröja! Så typiskt..

Gårdagen spenderades tillsammans med tre söta töser! Chips, godis och filmen The runaways! Lite halvskum film men ändå helt okej! Dagen idag har hjärtat och jag bara tagit de riktigt lugnt och bara myst i varandras sällskap! Jag är så himla lycklig över att jag har honom ska ni veta!! <3

Lite bilder från Stockholms besöket!!