26januari

Kategori: Allmänt

Har slängt in lite tvätt i tvättmaskinen som ska få stå på medans jag går till Jessika och blir fin i håret! :) Annars har jag tänkt kika på lite teckningsprylar! Se vad priser och så ligger på! Har funderat på det ett tag och har tänkt ge det ett försök! :) blir så sugen med alla konstbloggar som jag läser! :) haha är nog skitusel! Men man måste börja någonstans! ;) Blir banken lite senare sen med! Prata om pensionssparande och starta upp upp ett sånt;) vuxenpoäng :)

Igår var det jobb och sen dans på kvällen med några vänner! Ska ses varje onsdag kväll ett bra tag framöver! Testa lite olika dansstilar! :) skitkul!


24januari

Kategori: Allmänt

I fredags var jag med Frida! Välbehövligt! Kikade tv och fixade lite frisyrer!

Lärdagsmorgonen börjde med ullared! Köpte en massa fint men orkar inte slänga upp bilder på allt (förlåt syrran, du får kika nästa gång du kommer hit) men vi köpte bland annat lampor, lampskärmar, bestick, överkast, prydnadssaker, kläder, orkidéer och krukor, smink, nagellack och sånt där! Lördagskvällen spenderades med Frida och Karin! Supertrevligt!

Idag har jag varit med Sonja och hennes lilla gullunge! Så mysigt att man möts av en liten kille som kommer springandes och ska krama en både när man kommer och ska gå! Nu väntar jag på att Robin ska sluta jobbet så vi kan åka in till IKEA för att köpa lite saker! :)


En fin fiskbensfläta om man har lite längre hår! :) kanske ska spara ut det?

John Blund vart är du!

Kategori: Allmänt

VARFÖR är frågan jag ställer mig! Förtjänar jag att bli ljugen rakt upp i ansiktet? Och vart har tårarna tagit vägen? Har de tagit slut? Vart är de? För jag känner mig mer nere än någonsin och ändå finns de inte här hos mig?

Igår på jobbet var det en äldre herre som handlade av mig och pratade om att han visste att jag spelat bandy och mindes mig som målgöraren! Det värmde i hjärtat må jag säga! Med tanke på att jag inte kommer kunna spela mer, någonsin... Ursh förbaskade jävla äckliga fotled till helvetet med dig! En förkalkad och utsliten fotled som ser ut som en 80årings på röntgen det är resultatet av vrikningar, stukningar och uttöjd fotled ett antal gånger... Prisa Gud! Inte...

Ligger i sängen och kan inte riktigt förmå mig själv att somna om.. Får väl se om jag lyckas somna om när jag uppdaterat er! Idag ska jag träffa Sandra och skönt är det! Får se vad vi hittar på för skojj! Minns de good old days som man brukar säga, när allt vi gjorde var att äta om det nu var från stora måltider till att små äta på vad som helst. Vart vi än var och gjorde tuggade vi alltid på något! Haha! Våra filmkvällar i hennes källare! Våra galna idéer om alla dessa kort! Kort som att bokstavera med kropparna i snön, hoppa från sandras staket ett x antal gånger för att få typ två bilder som vi lyckades vara i luften på! Och våra idéer om roliga och skämtsamma videos! Videos som aldrig blev av men som vi sett i våra huvud! Haha och alla skratt! Ska försöka somna om nu! Natti

Här väntas det på tvätt

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar! Så himla skönt med tvättmaskin i lägenheten! Annars har jag dammsugit,dammat och plockat här hemma! Så nu är det superfint!

Hjärtat var så söt igår att han fixade tvbänken helt själv tills jag kom hem! Så nu står den där och ser helt underbar ut! Hoppas soffbordet och sängen kommer snart! Längtar tills på lördag då vi åker till Ullared! Ska bli så kuuuuuul!!! Köpa köpa köpa!

Idag ska jag träffa Sonja och sötaste lillkillen! På tal om barn så hade tatueraren vi var och tatuerade oss hos värsta söta dottern, Cassandra 2år! Inte blyg för fem öre! Tog tag i min hand flera gånger och skulle dra med mig till hennes rum och visa mig alla hennes leksaker! När jag satt i stolen och väntade på att han skulle fixa stencilen och allt skulle hon klättra upp och sitta i mitt knä, enligt föräldrarna var det någonting hon aldrig gjorde mot någon! Fick även en puss på munnen! Haha så söt!

Tattoo

Kategori: Allmänt

Vill börja inlägget med att säga grattis till världens finaste syster som tog examen i socionom i fredags och som dessutom fått ett jobb! GRATTIS jag kan inte vara gladare för dig! Åkte och firade henne i lördags efter jobbet men var hemma till sex ungefär!

Lördagskvällen spenderades hos Frida på inflyttningsfest och jag hade det skitkul dock gick vi hem relativt tidigt då klockan ringde på söndagsmorgonen för att vi skulle åka till Lkpg för gaddning! Och nu sitter den där på underarmen! Går inte tvätta bort!;) Bild kommer när jag känner för det ;)

Happy birthday to you!

Kategori: Allmänt

Idag är ingen vanlig dag för idag är det hjärtats födelsedag! Hurra hurra hurra! Hela 25år! Halva vägen till 50år ;) Har öppnat paket, lyxat till det med pizza och såklart fikat! <3

Har jobbet två dagar i rad nu och ännu två dagar väntar men de återstående passen ska jobbas tillsammans med fina Alice!

Har börjat komma ännu mer i ordning här hemma nu! det mesta är uppackat! Matbordet för sex personer är ihopmonterat och klart! Det fixades igår kväll! Idag har vi varit en tripp på MIO och beställt lite mer grejjor hit! En säng, soffbord och ett matbord närmare bestämt! Hade så tur att matbordet fanns hemma så det är också ihopmonterat! Och allt känns så jäkla bra! Nu ska vi bara mysa i soffan tills det är dags för sängen! :)

(och ja vi älskar vita högblanka bord ;D)

Puhh!

Kategori: Allmänt

Pustar ut i soffan med mysfilten jag fick av syrran och Nicke i julklapp! Städat hela dagen och fy helvete vad jag hatar att flyttstäda rent ut sagt! Är inte riktigt klara än så måste återvända imorgon för de sista men sen är det bye bye!

Har börjat packa upp kläderna nu och tycker de är sjukt roligt att packa upp här hemma! Imorgon hämtar vi även matbordet från Mio imorgon! Åhh kommer bli så bra! Jag bara läääängtar dö mycket tills allt är på plats och klart!

På tal om annat så är tatueringstid bokad tills på söndag! Har tänkt på denna ett tag nu och kan inte sluta tänka på den så på söndag smäller det! :)

Nya lägenheten

Kategori: Allmänt

Första natten i nya lägenheten och jag har sovit kanon! Under hela gårdagen hölls det på med flyttlass men vi är inte riktigt klara än! Det är lite kläder och så som måste hit med! Annars är vi så gott som klara! Packade upp allt igår med som vi få hit och jag trivs redan så fruktansvärt bra! :)

Idag kör mamma och jag igång med de sista sen börjar vi städa den gamla lägenheten! Hoppas vi blir klara idag för jag vill inte städa imorgon också! :) Nu ska jag kliva upp och gå ut i köket för att fixa frukost!

Lockade håret lite snabbt några veckor sen innan jobbet men tyckte det vart skitbra!

En svidande känsla

Kategori: Allmänt

Hur kan en människa bara såra, såra, såra och såra? Hur kan man ens säga vissa saker till någon utan att förstå att någon blir ledsen? Vart har vissa människor sin sympati och medkänsla för andra personer? Ibland blir jag bara så less på endel personer här i världen...

Renoverar

Kategori: Allmänt

Befinner mig i detta nu i vår nya lägenhet! Hjärtat lägger golv i vardagsrummet och jag har målat lister i både köket och sovrummet och håller just nu på att städa lite, bära upp golv från bilen och samtidigt som jag tar ner alla målargrejjer! Bilder på lägenheten får ni så fort vi kommit till rätta! :)

Robins mormor var förbi här en sväng förrut och lämnade en massa bilder som hon tagit på oss och sen skrivit ut på fotopapper! Här är två :)

Edvin ett år

Kategori: Allmänt

Idag fyller världens sötaste lillkille ett helt år! Därmed har jag varit hos Sonja och Nicke på lite födelsedagsfirande! Det bjöds på frallor och tårta! Supergott och supermysigt! Bjuder på bilder från dagen!


Before i die -Del 3

Kategori: Bilder

Bilderna är hittade på tumblr

Nyår

Kategori: Allmänt

Fredagen blev det jobb som alla andra fredagar men efter jobbet hämtade Robin upp mig och vi hämtade upp Natta för att åka vidare till CityGross för att handla maten till nyår! Skagentoast, Plankstek och pannacotta! :)

Nyår började med ett helvetespass på jobbet mellan 10-13! Vi trodde det skulle vara lite folk för vem fikar på nyår igentligen? Men nej, tydligen skulle alla fika! Det var folk precis hela tiden till kl halv tolv, tolv då jag äntligen kunde börja med disken! 9 plåtar med bakelser, 4 plåtar med bullar, wienerbröd! Och allt försvann mellan de tiderna! Så jag stressade runt där och längtade på att klockan skulle bli ett! (Alice jag saknade dig massor på jobbet då!) Efter jobbet slocknade jag i soffan efter allt slit medans hjärtat drog iväg på bandy en sväng! Kvällen spenderades hos Natta med trerätters och en massa skratt! Efterrätten blev dock intesom vi tänkt oss då natta råkade ta sönder två av dem ;) men lika glada var vi för det! Vidare till Susanne för att kika på raketerna! Mycket trevligt och mysigt nyår! :) HOPPAS NI ALLA HADE ETT KANON NYÅR!

Idag vaknade vi sent om man jämför med hur länge vi brukar sova om morgnarna! Blev till att handla lite frukost för att sedan bege oss mot vårt renoveringsobjekt! Hjärtat målade tak och jag garderober! Sen har vi börjat packa lite här hemma! Kvällen spenderar vi framför tvn! :)


Några bilder från gårdagen!